Návštěvník lada-vir Odesláno 24. července 2015 Sdílet Odesláno 24. července 2015 No to máš stejně jedno UPC ti dodá jaký je momentálně skladem, TC, UBEE, Cisco - klient si nemůže vybírat. A pokut si ho chceš koupit tak je stejně jediný na prodej a to TC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník computerboy Odesláno 24. července 2015 Sdílet Odesláno 24. července 2015 Mně spíš šlo o to, jestli v těchto 3 značkách jsou nějaké zásadní rozdíly, abych věděl, jestli je to výhra nebo spíš mám truchlit, že na mě vyšel zrovna tenhle. Slyšel jsem, že některý je horší na Wifi a zase některý má FW a jiný ne atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 24. července 2015 Sdílet Odesláno 24. července 2015 No netuším zda ti na to někdo tu odpoví zda měl všechny a navíc se FW s modemech mění tak že mohu něco umět co neuměli nebo opačně co ty potřebuješ nebo ne. Tak že spíš se zkus kouknout tu, nebo na google po tipech pro TC TC7200 Ubee EVW3226 Cisco EPC 3925 PS tento modem nezvládá rychlost nad 120 a tuším že se dává jen k tarifům do 60Mb samozřejmě zítra může dorazit zásilka i jiných modemů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Anonym Odesláno 24. července 2015 Sdílet Odesláno 24. července 2015 Proto bylo lepší si vzít cisco bez Wi-Fi Moje řeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrmet Odesláno 29. července 2015 Sdílet Odesláno 29. července 2015 Mám pocit, že slavná akce "Zrychlujeme internet na celé léto zdarma!" skončila neslavně. Po různých výpadcích a snížení rychlosti na 30/10 se mi rychlost vrátila na 120/12, což je můj běžný tarif. Snad aspoň zůstane tato rychlost stabilní, když si ji platím. Citovat Internet 300 - TV Start Wifi Modem Compal Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 29. července 2015 Sdílet Odesláno 29. července 2015 detrhomer> peosim te, jaky je rozdil v tom bridge modu? Mam cisco EPC 3212 bez wifi v defaultu a zrychleni se u me nekona (jen mirne ze 120 na cca 130) Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 29. července 2015 Sdílet Odesláno 29. července 2015 EPC 3212 je z WiFi, bez je EPC3208. Jestli máš teda bez wifi tak budeš mít EPC3208 a tam přepínaní Router / Bridge nebude protože se dá říc že funguje jen jako bridge. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 29. července 2015 Sdílet Odesláno 29. července 2015 lada-vir:trošku jsis to popletl. EPC3212 i 3208 je jen modem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 29. července 2015 Sdílet Odesláno 29. července 2015 Tak dokonce, sry tak až EPC3925 je WiFi no i tak nic na tom nemění že teda oba dva bez wifi tak že oba routovat neumějí a bježí jen v bridge modu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník computerboy Odesláno 2. srpna 2015 Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 Tak mám zrychlení na 120Mbit/s , ale v průběžném měření download se celkem stabilizoval, ale s Uploadem jsem se nikdy nedostal nad 8Mbits/s Jak jste na tom vy? Nemělo by to být 12Mbits/s? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.