mojmax Odesláno 25. září 2015 Sdílet Odesláno 25. září 2015 Na FB se objevila statistika ohledně letního zrychlení: Citovat Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník TSY Odesláno 25. září 2015 Sdílet Odesláno 25. září 2015 Pěkný, ale je škoda, že ten upload nezvýšili všem jako minulé léto, to by tam pak byl ten nárůst určitě o hodně větší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. září 2015 Sdílet Odesláno 26. září 2015 Já mám prázdniny pořád - měřeno před chvilkou, hned po restartu modemu Že by na mě zapoměli? No každopádně připomínat se jim nebudu, sice i těch 40/4 (resp. 50/6 včetně Wi-Free) co jim platím by mi stačilo, ale proč nee... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 26. září 2015 Sdílet Odesláno 26. září 2015 Už ses připomněl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. září 2015 Sdílet Odesláno 26. září 2015 Mysliš, že to tu čtou i technici z UPC? Snad na mě budou hodní a neprásknou mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník P_V Odesláno 26. září 2015 Sdílet Odesláno 26. září 2015 Zaregistruj se, ať se neukazuje tvoje IP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník TSY Odesláno 26. září 2015 Sdílet Odesláno 26. září 2015 Nechali to snad všem, co jsem se ptal i známých nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrmet Odesláno 26. září 2015 Sdílet Odesláno 26. září 2015 Mě to hned 1.9. ráno vrátili zpět z 200 Mbps na 120 Mbps. Citovat Internet 300 - TV Start Wifi Modem Compal Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Novotak33 Odesláno 27. září 2015 Sdílet Odesláno 27. září 2015 Mám nově 100/10 a dnes jsem provedl speedtest a výsledek je: Jen od začátku září jsem měl 40/4, přešel jsem na 100/10, kdy se rychlost stabilně držela na maximu a dnešní speedtest ukázal zrychlení na 150/15. Je na tom někdo stejně? Že by něco testovali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 27. září 2015 Sdílet Odesláno 27. září 2015 však vidíš, že to tady ostatním jede všelijak testování ještě zdaleka neskončilo, stačí se podívat i do ceníku, kde sou nově uváděný dvoje rychlosti Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.