Odesláno 25. září 2015 9 let Na FB se objevila statistika ohledně letního zrychlení: Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava
Odesláno 25. září 2015 9 let Pěkný, ale je škoda, že ten upload nezvýšili všem jako minulé léto, to by tam pak byl ten nárůst určitě o hodně větší.
Odesláno 26. září 2015 9 let Já mám prázdniny pořád - měřeno před chvilkou, hned po restartu modemu Že by na mě zapoměli? No každopádně připomínat se jim nebudu, sice i těch 40/4 (resp. 50/6 včetně Wi-Free) co jim platím by mi stačilo, ale proč nee...
Odesláno 26. září 2015 9 let Mysliš, že to tu čtou i technici z UPC? Snad na mě budou hodní a neprásknou mě
Odesláno 26. září 2015 9 let Mě to hned 1.9. ráno vrátili zpět z 200 Mbps na 120 Mbps. Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno 27. září 2015 9 let Mám nově 100/10 a dnes jsem provedl speedtest a výsledek je: Jen od začátku září jsem měl 40/4, přešel jsem na 100/10, kdy se rychlost stabilně držela na maximu a dnešní speedtest ukázal zrychlení na 150/15. Je na tom někdo stejně? Že by něco testovali?
Odesláno 27. září 2015 9 let však vidíš, že to tady ostatním jede všelijak testování ještě zdaleka neskončilo, stačí se podívat i do ceníku, kde sou nově uváděný dvoje rychlosti - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.