Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

... jj, taky řešení, jen se zkoumá co se děje, jinak no problem, tady nejde ani tak o to si na něco stěžovat (taky proč), ale spíš zkoumat proč to nejde jak má bez jakýchkoli ironií či vzteku apod. :wink:

Odesláno

Brno rychlost pořád jen 10M/1M. Žádná změna (Teda krom včerejších výpadků, kdy to nejelo vůbec).

Odesláno

No v Žabinách to fachčí bez problémů.

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
Odesláno

4475069820.png

... tak už ok, ale ráno přes hodinu nešel net vůbec, i tak je ale zvláštní, že upload je stejný (120/12 vs 240/12) ... :| (nestěžuju si, jen konstatuju)

Odesláno

Platim si 40 Mb/s a jede mi to asi 15 Mb/s na downloadu. Je to normální nebo bych to měl řešit?

Odesláno

... tak po zrychlení stále down navýšen ze 120 na 240 a up stále 12 ten se zřejmě nezvyšuje

upc_01obuwn.gif

Upraveno uživatelem Ex

Odesláno
  goldos napsal:
Brno rychlost pořád jen 10M/1M. Žádná změna (Teda krom včerejších výpadků, kdy to nejelo vůbec).

Mám zato že 10/1 teda spíše 5/1 se nemění tam už bonus právě máš na tu desitku

Odesláno
  Kewell napsal:
Platim si 40 Mb/s a jede mi to asi 15 Mb/s na downloadu. Je to normální nebo bych to měl řešit?

V případě, že je tato nižší rychlost naměřená na počítači připojeném přímo k modemu UTP kabelem, tak samozřejmě ano. Pokud měříš až za nějakým routerem, nebo dokonce na Wi-Fi připojení, tak nikoli, nebudou se s Tebou bavit....

Odesláno
  Kewell napsal:

máš starou 100 mbit sítovku i starý 100 mbit router a je možné ze jedeš přes starou 150 N pomalou wifi

u gigabit sítovky a kabelem přes 100 mbit router u 120+ tarifu jsem se dostal na 78 po vyměně routeru s gigabit porty naplno

takže v první řade si doma udělej nakup pořádného železa a pak dojdi že ti něco nejede ... nebo pokud to chceš pořešit radou co nakoupit je tu příslušné téma

Odesláno

Ty jsi jasnovědec?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague