Odesláno 1. července 2015 9 let ... jj, taky řešení, jen se zkoumá co se děje, jinak no problem, tady nejde ani tak o to si na něco stěžovat (taky proč), ale spíš zkoumat proč to nejde jak má bez jakýchkoli ironií či vzteku apod.
Odesláno 2. července 2015 9 let Brno rychlost pořád jen 10M/1M. Žádná změna (Teda krom včerejších výpadků, kdy to nejelo vůbec).
Odesláno 2. července 2015 9 let No v Žabinách to fachčí bez problémů. Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 2. července 2015 9 let ... tak už ok, ale ráno přes hodinu nešel net vůbec, i tak je ale zvláštní, že upload je stejný (120/12 vs 240/12) ... (nestěžuju si, jen konstatuju)
Odesláno 2. července 2015 9 let Platim si 40 Mb/s a jede mi to asi 15 Mb/s na downloadu. Je to normální nebo bych to měl řešit?
Odesláno 2. července 2015 9 let ... tak po zrychlení stále down navýšen ze 120 na 240 a up stále 12 ten se zřejmě nezvyšuje Upraveno 3. července 2015 9 let uživatelem Ex
Odesláno 2. července 2015 9 let goldos napsal: Brno rychlost pořád jen 10M/1M. Žádná změna (Teda krom včerejších výpadků, kdy to nejelo vůbec). Mám zato že 10/1 teda spíše 5/1 se nemění tam už bonus právě máš na tu desitku
Odesláno 2. července 2015 9 let Kewell napsal: Platim si 40 Mb/s a jede mi to asi 15 Mb/s na downloadu. Je to normální nebo bych to měl řešit? V případě, že je tato nižší rychlost naměřená na počítači připojeném přímo k modemu UTP kabelem, tak samozřejmě ano. Pokud měříš až za nějakým routerem, nebo dokonce na Wi-Fi připojení, tak nikoli, nebudou se s Tebou bavit....
Odesláno 2. července 2015 9 let Kewell napsal: Platim si 40 Mb/s a jede mi to asi 15 Mb/s na downloadu. Je to normální nebo bych to měl řešit? máš starou 100 mbit sítovku i starý 100 mbit router a je možné ze jedeš přes starou 150 N pomalou wifi u gigabit sítovky a kabelem přes 100 mbit router u 120+ tarifu jsem se dostal na 78 po vyměně routeru s gigabit porty naplno takže v první řade si doma udělej nakup pořádného železa a pak dojdi že ti něco nejede ... nebo pokud to chceš pořešit radou co nakoupit je tu příslušné téma
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.