Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Milan V.

... jj, taky řešení, jen se zkoumá co se děje, jinak no problem, tady nejde ani tak o to si na něco stěžovat (taky proč), ale spíš zkoumat proč to nejde jak má bez jakýchkoli ironií či vzteku apod. :wink:

Návštěvník Milan V.

4475069820.png

... tak už ok, ale ráno přes hodinu nešel net vůbec, i tak je ale zvláštní, že upload je stejný (120/12 vs 240/12) ... :| (nestěžuju si, jen konstatuju)

Návštěvník lada-vir
Brno rychlost pořád jen 10M/1M. Žádná změna (Teda krom včerejších výpadků, kdy to nejelo vůbec).

Mám zato že 10/1 teda spíše 5/1 se nemění tam už bonus právě máš na tu desitku

Návštěvník Retiree
Platim si 40 Mb/s a jede mi to asi 15 Mb/s na downloadu. Je to normální nebo bych to měl řešit?

V případě, že je tato nižší rychlost naměřená na počítači připojeném přímo k modemu UTP kabelem, tak samozřejmě ano. Pokud měříš až za nějakým routerem, nebo dokonce na Wi-Fi připojení, tak nikoli, nebudou se s Tebou bavit....

Návštěvník frelo
Platim si 40 Mb/s a jede mi to asi 15 Mb/s na downloadu. Je to normální nebo bych to měl řešit?

máš starou 100 mbit sítovku i starý 100 mbit router a je možné ze jedeš přes starou 150 N pomalou wifi

u gigabit sítovky a kabelem přes 100 mbit router u 120+ tarifu jsem se dostal na 78 po vyměně routeru s gigabit porty naplno

takže v první řade si doma udělej nakup pořádného železa a pak dojdi že ti něco nejede ... nebo pokud to chceš pořešit radou co nakoupit je tu příslušné téma

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...