Návštěvník Milan V. Odesláno 1. července 2015 Sdílet Odesláno 1. července 2015 ... jj, taky řešení, jen se zkoumá co se děje, jinak no problem, tady nejde ani tak o to si na něco stěžovat (taky proč), ale spíš zkoumat proč to nejde jak má bez jakýchkoli ironií či vzteku apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. července 2015 Sdílet Odesláno 2. července 2015 Brno rychlost pořád jen 10M/1M. Žádná změna (Teda krom včerejších výpadků, kdy to nejelo vůbec). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 2. července 2015 Sdílet Odesláno 2. července 2015 No v Žabinách to fachčí bez problémů. Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Milan V. Odesláno 2. července 2015 Sdílet Odesláno 2. července 2015 ... tak už ok, ale ráno přes hodinu nešel net vůbec, i tak je ale zvláštní, že upload je stejný (120/12 vs 240/12) ... (nestěžuju si, jen konstatuju) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kewell Odesláno 2. července 2015 Sdílet Odesláno 2. července 2015 Platim si 40 Mb/s a jede mi to asi 15 Mb/s na downloadu. Je to normální nebo bych to měl řešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ex Odesláno 2. července 2015 Sdílet Odesláno 2. července 2015 (upraveno) ... tak po zrychlení stále down navýšen ze 120 na 240 a up stále 12 ten se zřejmě nezvyšuje Upraveno 3. července 2015 uživatelem Ex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 2. července 2015 Sdílet Odesláno 2. července 2015 Brno rychlost pořád jen 10M/1M. Žádná změna (Teda krom včerejších výpadků, kdy to nejelo vůbec). Mám zato že 10/1 teda spíše 5/1 se nemění tam už bonus právě máš na tu desitku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 2. července 2015 Sdílet Odesláno 2. července 2015 Platim si 40 Mb/s a jede mi to asi 15 Mb/s na downloadu. Je to normální nebo bych to měl řešit? V případě, že je tato nižší rychlost naměřená na počítači připojeném přímo k modemu UTP kabelem, tak samozřejmě ano. Pokud měříš až za nějakým routerem, nebo dokonce na Wi-Fi připojení, tak nikoli, nebudou se s Tebou bavit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frelo Odesláno 2. července 2015 Sdílet Odesláno 2. července 2015 Platim si 40 Mb/s a jede mi to asi 15 Mb/s na downloadu. Je to normální nebo bych to měl řešit? máš starou 100 mbit sítovku i starý 100 mbit router a je možné ze jedeš přes starou 150 N pomalou wifi u gigabit sítovky a kabelem přes 100 mbit router u 120+ tarifu jsem se dostal na 78 po vyměně routeru s gigabit porty naplno takže v první řade si doma udělej nakup pořádného železa a pak dojdi že ti něco nejede ... nebo pokud to chceš pořešit radou co nakoupit je tu příslušné téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kewell Odesláno 2. července 2015 Sdílet Odesláno 2. července 2015 Ty jsi jasnovědec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.