hpfunny Odesláno 3. července 2015 Sdílet Odesláno 3. července 2015 Brno rychlost pořád jen 10M/1M. Žádná změna (Teda krom včerejších výpadků, kdy to nejelo vůbec). Mám zato že 10/1 teda spíše 5/1 se nemění tam už bonus právě máš na tu desitku No nevím. Na stránkách upc píšou "Zákazníci s internetovým připojením s rychlostí 60 Mbit/s a méně mohou přes léto surgovat rychlostí 120 Mb/s ." Na jedné adrese to mám beze změny (když nepočítím to, že mám už druhej den výpadky klidně i půl hodiny) a na druhé mi to pro jistotu jede 13,5Mb ke mně a ode mě 6,1 Mb. Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 3. července 2015 Sdílet Odesláno 3. července 2015 No ještě může být problém v tom že sis nenechal vyměnit modem. Plno lidí to odmítlo když je firmy kontaktovali na výměnu za novější modemy které višší rychlost zvládá. Navíc jak je to psané "mohou" neznamená že budou ;o) třeba na Brno se zapomnělo a tem to nenavíššilo se že vás tam odtud píše více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. července 2015 Sdílet Odesláno 3. července 2015 Modem mám novej. Zatím pořád nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. července 2015 Sdílet Odesláno 3. července 2015 Internet 30/1 (Brno) jel první den 70/1, poslední 2 dny 50/6, tem 120 moc neverim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 3. července 2015 Sdílet Odesláno 3. července 2015 se měli na nějakou akci vykašlat a potichu postupně testovat, pokud potřebujou to budou dva měsíce nestability a utrpení... a vyjádření k tomu uploadu z fb radši nebudu víc komentovat Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Doja Odesláno 3. července 2015 Sdílet Odesláno 3. července 2015 Zdravím, já jsem měl včera zrychlen download na dvojnásobek. A dnes mám zase původní rychlost. Takže u mě na chvíli namlsat a pak zpět Doja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrmet Odesláno 3. července 2015 Sdílet Odesláno 3. července 2015 Praha 10 Od neděle jsem to měl nestabilní, v úterý jsem jim psal, ve středu přijeli a vrtali se v tom, pak mi poslali SMS, že už odstranili závadu a že to běží, ale vydrželo to jen půl dne. Dnes to docela běží, ale přišel mi mail, že 8.7. od 0.00 do 6.00 bude odstávka a údržba. Vypadá to, že prázdninová akce se vymkla z rukou. Předtím jsem mnoho let žádné problémy neměl. Citovat Internet 300 - TV Start Wifi Modem Compal Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. července 2015 Sdílet Odesláno 3. července 2015 Jsou to lháři a podvodníci. Dnes ráno 14 dní starý mediabox přestal reagovat na spuštění. Funguje pouze internet, který má místo 40 rychlost 9 - 17 Mb a stránky se načítají dvě minuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 3. července 2015 Sdílet Odesláno 3. července 2015 Ten nefukční Mediabox může být způsoben problěmem s internetem. odeslano z MT pomocí Tapatalk Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 6. července 2015 Sdílet Odesláno 6. července 2015 Uz loni se me darovane zrychleni netu na prazdniny nejak vyhnulo. Kdyz prisla annonce na letosni zrychleni, rikam si, ok konecne se take dockam. Ale at restartuju jak restartuju modem, rychlost mam stale 120/10, tedy takovou, jakou si platim. Pro me je tedy prazdninova akce se zrychlenim jen marketingova bublina... Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.