Návštěvník Vojko Odesláno 29. června 2015 Sdílet Odesláno 29. června 2015 Dobrý deň, dnes pri návšteve UPC mi ponúkli ich nový router Ubee EVW3226. Starý CISCO EPC3208 som odpojil a zapojil tento nový. Všetko prebehlo v poriadku, LEDka power svieti, DS a US svietia na modro, ONLINE na bielo, WLAN na zeleno. Pripojil som počítač pomocou Ethernetového kábla do portu ETH1, no tu nastal problém. Počítač nedokáže identifikovať sieť. Do administrácie routeru sa viem pripojiť, no prístup na internet nemám. Taktiež som skúšal pripojiť notebook cez WiFi, no tiež ten istý efekt. Zadal som heslo, pripojilo ho no nedokážem sa dostať na internet. Neviete kde by mohol byť problém? Volať na technickú podporu ešte nechcem, možno mi tu niekto šikovný poradí. Ďakujem za akékoľvek rady, prajem príjemný zvyšok dňa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 29. června 2015 Sdílet Odesláno 29. června 2015 zkus reset routeru, zkontroluj jestli máš dotažený konektor. Mrkní se v administraci na sílu signálu. volat UPC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník P_V Odesláno 30. června 2015 Sdílet Odesláno 30. června 2015 Nově vyměněný modem po instalaci asi tak půl dne nemá spojení a na UPC utěšují, že to do hodiny půjde, to je normálka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 30. června 2015 Sdílet Odesláno 30. června 2015 To rozhodně není normálka. Modem by se měl chytit a naladit do půl hodiny. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 30. června 2015 Sdílet Odesláno 30. června 2015 Do 10 min,co mi ho dorucil kurier,som bol pripojeny.Akurat stale neviem rozchodit 5GHz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vojko Odesláno 30. června 2015 Sdílet Odesláno 30. června 2015 Tak zavolal som na technickú podporu a údajne mi mala byť doručená aj nejaká A4 kde sú pokyny pre registráciu modemu. Pán na podpore mi to spravil a už všetko beží tak ako má. Ešte by som sa Vás chcel spýtať, čo je rýchlejšie? Keď ako WiFi router budem využívať tento nový Ubee alebo môj starý TP-LINK TL-WR1043ND? Ďakujem všetkým veľmi pekne za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 30. června 2015 Sdílet Odesláno 30. června 2015 Záleží také na tom, jaké pásmo a jakou normu 802.11 budete využívat. Pokud budete používat N only, tak by to mělo být stejné co se týče přístupu na internet. Dle technické specifikace, by měl být ten router o něco rychlejší. Každopádně bude nejspíše dosahovat mnohem lepších výsledků co se týče síly vysílaného signálu. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.