Odesláno 16. října 2020 4 roky Dobrý den, nově jsem si pořídil 1GB internet a vzdálený přístup na PLEX mi přestal fungovat. Jak jsem měl původní modem a to Média box DVR kde je modem a StB v jednom tak bez problému. Na novém modemu jsem povolil UPnP a taky jsem vypnul Firewall. Jak bylo doporučení na PLEXu, že to pomůže. Ale nestalo se. Vzdálený přístup mi svítí na PLEXu OK ale nepřipojím se mimo mou Wi-Fi. Fakt nevím, že na jednom modemu to funguje a na druhém ne. Díky za rady Vojta
Odesláno 16. října 2020 4 roky Mate IPv4 alebo DS-Lite? Inak vypinat firewall na routeri (pokial nemate iny) znamena otvorit dokoran svoju siet.. Super - Základní - Bratislava
Odesláno 17. října 2020 4 roky A port používaný Plexem je v routeru správně přesměrovaný a otevřený? Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha
Odesláno 17. října 2020 4 roky Mam pocit, ze presmerovanie portov obcas nefunguje pri Vodafone Station.. aspon podla nemeckych uzivatelov, vraj pomoze reset do default nastaveni, potom nastavit presmerovanie a nemenit.. Super - Základní - Bratislava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.