Návštěvník kros72 Odesláno 4. července 2015 Sdílet Odesláno 4. července 2015 Ahoj,prosim muze me nekdo poradit jaky router mam koupit abych mohl jet pres wifi alespon 100mb/s.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 4. července 2015 Sdílet Odesláno 4. července 2015 Pokud nemáte od UPC modem odkoupený, tak si ho nechte vyměnit za jiný, který tyto rychlosti zvládá. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kros72 Odesláno 4. července 2015 Sdílet Odesláno 4. července 2015 Podle operatora UPC zadny takovy nenabizi.Jedina alternativa je STB Horizon a to nechci.Jen pro upresneni pres kabel jedu 240mb/s,ale wifi max 40mb/s.Bylo me receno ze vice na wifi ten modem neda jedine napojit k nemu router co to zvladne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 4. července 2015 Sdílet Odesláno 4. července 2015 No každopádně Technicolory a UBEE co má UPC, tak zvládají rychlost WiFi mnohem vyšší. Jenom se zeptám, jaké standardy podporují zařízení, které připojujete na WiFi? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kros72 Odesláno 4. července 2015 Sdílet Odesláno 4. července 2015 Asus K53SV podle vyrobce 802.11 b/g/n Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kros72 Odesláno 4. července 2015 Sdílet Odesláno 4. července 2015 Jinak mel jsem pujceny router ASUS RT-N12 ver.D a ten jel max 75mb/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 4. července 2015 Sdílet Odesláno 4. července 2015 100 Mbit/s po wifině především nedá ten notebook, musel bys koupit USB adaptér. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frelo Odesláno 4. července 2015 Sdílet Odesláno 4. července 2015 Jinak mel jsem pujceny router ASUS RT-N12 ver.D a ten jel max 75mb/s ten asus router co mas ma jen 100 mbit porty vzduchem da sotva 30 ... musíš mít router s gigabit porty .. já mám https://www.tsbohemia.cz/tp-link-tl-wdr ... 46737.html má gigabit porty a 750 mb přes wifi ..reálně dává kabelem 240 naplno a wifinou 170 a mám tento adaptér http://www.tplink.com/cz/products/detai ... TL-WDN3200 má duální pásmo N600 takže to je jen pro představu ..prostě žádný router který má 100 mbit porty přes 80 mega kabelem nedá a vzduchem sotva třetinu to co jsem popsal co mám já kabelem naplno vzduchem skoro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 4. července 2015 Sdílet Odesláno 4. července 2015 prostě žádný router který má 100 mbit porty přes 80 mega kabelem nedá ne 80, ale 95 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.