Odesláno 4. července 2015 9 let Ahoj,prosim muze me nekdo poradit jaky router mam koupit abych mohl jet pres wifi alespon 100mb/s.diky
Odesláno 4. července 2015 9 let Pokud nemáte od UPC modem odkoupený, tak si ho nechte vyměnit za jiný, který tyto rychlosti zvládá. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 4. července 2015 9 let Podle operatora UPC zadny takovy nenabizi.Jedina alternativa je STB Horizon a to nechci.Jen pro upresneni pres kabel jedu 240mb/s,ale wifi max 40mb/s.Bylo me receno ze vice na wifi ten modem neda jedine napojit k nemu router co to zvladne.
Odesláno 4. července 2015 9 let No každopádně Technicolory a UBEE co má UPC, tak zvládají rychlost WiFi mnohem vyšší. Jenom se zeptám, jaké standardy podporují zařízení, které připojujete na WiFi? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 4. července 2015 9 let 100 Mbit/s po wifině především nedá ten notebook, musel bys koupit USB adaptér. Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany
Odesláno 4. července 2015 9 let Jinak mel jsem pujceny router ASUS RT-N12 ver.D a ten jel max 75mb/s ten asus router co mas ma jen 100 mbit porty vzduchem da sotva 30 ... musíš mít router s gigabit porty .. já mám https://www.tsbohemia.cz/tp-link-tl-wdr ... 46737.html má gigabit porty a 750 mb přes wifi ..reálně dává kabelem 240 naplno a wifinou 170 a mám tento adaptér http://www.tplink.com/cz/products/detai ... TL-WDN3200 má duální pásmo N600 takže to je jen pro představu ..prostě žádný router který má 100 mbit porty přes 80 mega kabelem nedá a vzduchem sotva třetinu to co jsem popsal co mám já kabelem naplno vzduchem skoro
Odesláno 4. července 2015 9 let prostě žádný router který má 100 mbit porty přes 80 mega kabelem nedá ne 80, ale 95 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.