Návštěvník Thorn Odesláno 10. července 2015 Sdílet Odesláno 10. července 2015 Dobrý den, Rád bych se zeptal, někoho znalého jak je to s bezpečností u krabičky - HD DVR Mediabox - http://www.upc.cz/televize/prijimaci-zarizeni-digitalni-televize/hd_dvr_mediabox/. Má tato krabice integrovaný firewall? Dnes totiž připojuji na router 3x notebook, 2x telefon a co je podstatné NAS Synology, takže bych rád některé porty omezil. V dokumentaci jsem navnímal, že ta obludná bednička je jen směrovač. Předem děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek dne. PS: Být UPC, neuváděl bych, že Horizon má podporu všech zařízení, na Win phone 8.1 Horizon nefachá, co považuji za poněkud absurdní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník P_V Odesláno 10. července 2015 Sdílet Odesláno 10. července 2015 Doplnil bych dotaz: Dá se tam nastavit bridge mode a wifi vypnout, aby se tam pak mohl připojit router vlastní, prověřený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Thorn Odesláno 10. července 2015 Sdílet Odesláno 10. července 2015 Měl bych ještě jednu otázku, předpokládám, že zařízení disponuje síťovkou 1 Gbit/s, můžete mi to potvrdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 10. července 2015 Sdílet Odesláno 10. července 2015 Doplnil bych dotaz: Dá se tam nastavit bridge mode a wifi vypnout, aby se tam pak mohl připojit router vlastní, prověřený? Nejde nastavit Bridge, nefungovali by DTV služby. 1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 10. července 2015 Sdílet Odesláno 10. července 2015 Měl bych ještě jednu otázku, předpokládám, že zařízení disponuje síťovkou 1 Gbit/s, můžete mi to potvrdit? [irony]Je tam DIX-Ethernet a podporuje to standard IEEE 802.3 Carrier Sense Multiple Access with Collision Detection Access Method and Physical Layer Specifications[/irony] Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Thorn Odesláno 10. července 2015 Sdílet Odesláno 10. července 2015 Zdravím Marek-26 Omlouvám se za svou nevědomost. Znamená to tedy, že zařízení podporuje Gigabitový Ethernet, nebo Fast Ethernet? Aby jste mi rozuměl, jde mi o fyzické zasíťování kabelem - dokupuji switch a snažím se zjistit, jestli 1 Gbit/s switch není předimenzovaný. Thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 10. července 2015 Sdílet Odesláno 10. července 2015 Tentokrát bez ironie - zařízení má 1 Gbit/s ethernetové rozhraní. 1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník P_V Odesláno 10. července 2015 Sdílet Odesláno 10. července 2015 Nejde nastavit Bridge, nefungovali by DTV služby. Principiálně by to nebyl problém, cihla by si pro ten účel nechala přidělit další IP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 10. července 2015 Sdílet Odesláno 10. července 2015 Zdravím Marek-26Omlouvám se za svou nevědomost. Znamená to tedy, že zařízení podporuje Gigabitový Ethernet, nebo Fast Ethernet? Aby jste mi rozuměl, jde mi o fyzické zasíťování kabelem - dokupuji switch a snažím se zjistit, jestli 1 Gbit/s switch není předimenzovaný. Thx Ono se stačí zamyslet, vzhledem k tomu, že to dávají hlavně k nejvyšším tarifům 120mbits a 240mbits, tak by bylo nesmyslné to nabízet s 100mbit portama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Thorn Odesláno 10. července 2015 Sdílet Odesláno 10. července 2015 Warman: ano, ale jistota je jistota.... BTW, co se týče té hlavní otázky ohledně bezpečnosti - firewall, nikdo neznáte odpověď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.