Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Potřeboval bych zjistit kvalitu signálu která je dostupná ve webovém rozhraní UPC modemu. Jedná se o Cisco EPC3212. Když zadám http://192.168.100.1/ tak se mi rozhraní nenačte. Pokud jsem měl připojen wifi router, tak jsem se do web rozhraní UPC modemu dostal. Teď jsem připojen přímo kabelem od modemu UPC do PC. Díky

Odesláno

Tak bohužel stále se tam nedostanu...

Odesláno

Mám stejný modem, stejnou IP (192.168.100.1) při připojení přes router. Při jakési poruše mě technik donutil připojit pc přímo, problém byl jinde, ale vše OK i při zpětném připojení routeru. Takže chyba může být jinde. Bohužel to mám prodrátované dost nepřístupně, takže to pro Tebe neověřím... Jen banalita , modem i pc jsi restartoval?

Ani zdaleka tomu nerozumím, ale existuje jakási vazba na MAC, která je patrně v databázi UPC. Takže pokud reset nepomáhá, kontaktuj technickou podporu UPC.

Odesláno

Webová stránka http://192.168.100.1/ se načte akorát v případě, že není spojení s UPC. Jakmile ale net funguje, tak toto rozhraní přestane být funkční a popravdě to má logiku, protože co by tam měl user pohledávat? K nastavení tam stejně nic není a parametry signálů vyčte i pracovník na klientským centru.

Vazba na MAC existuje u business tarifů, kde je pevná IP.

Odesláno

Mam EPC3208 a webove rozhrani modemu se mi nacte kdykoliv. ;)

• Premium
  • -
  • Základní, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brno
Odesláno

Aj mně.

Model: Cisco EPC3208

Vendor: Cisco

Hardware Revision: 1.0

Bootloader Revision: 2.3.1_R3

Current Software Revision: e3200-ESIP-16-v302r125562-130611c_upc

Firmware Name: e3200-ESIP-16-v302r125562-130611c_upc.bin

Firmware Build Time: Jun 11 11:11:07 2013

Cable Modem Status: Operational

Upraveno uživatelem Návštěvník

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
Odesláno

Mám EPC3212 + vlastní router a webové rozhraní je dostupné furt.

Odesláno

Úplně nejjednodušší by bylo, kdyby ten komu to nejde a je napojen přímo na modem UPC a nepoužívá router, apod.

Zajít do "Podrobnosti internetového připojení" a je zde výchozí brána IPv4 a tu zadat do prohlížeče a je hotovo :-)

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odesláno

Na starý Motorole mně to webový rozhraní jelo vždycky, teď na Ubee jenom když nejde net. Ale stejně jsem tam dřív nelezl.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague