Odesláno 20. února 2017 8 let NO JO TO JAKO MÁM NĚKDE TEN KÓD NAJÍT NA DO TV NEBO DO SETTOBOXU ? NO NEVÍM JAKÝ JE TEN KÓD A ANI KDE JEJ TEDY DOHLEDAT MNO ONO MI ANI DOST DOBŘE NEJDE DO HLAVY JAK A KDE ZMĚNIT HESLO NEBO I NÁZEV WIFI Z MOBILU ANI TABLETU TO NEPŘIJME I KDYŽ NABÍDNE A TAKY MI NEJDE DO HLAVY CO VLASTNĚ ZNAMENÁ TO FREE WIFI JSEM SE ZAREGISTROVAL I MI VYJELA TABULKA NA MOBILU NALEZENÝCH WIFI ALE SIGNÁL ANI PŘIPOJENÍ NIC JEDU POUZE NA DOMÁCÍ SÍŤ A JENOM V BYTĚ UVNITŘ
Odesláno 20. února 2017 8 let A manuál jsi četl? https://www.upc.cz/pdf/manualy_dtv/hd_d ... manual.pdf Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 21. února 2017 8 let manuál mu nepomůže, tam nepoužívají caps lock, to nepřečte nebo nepochopí - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 22. února 2017 8 let A O JAKÝ KOD SE JEDNA NEMÁM PONĚTÍ JAK HO TAM DOSTAT A HLAVNĚ JAKÝ DĚKUJI MILAN
Odesláno 2. března 2017 8 let Na konci manualu mate seznam znacek televizi a prislusne kody. Jaký kod vybrat? Psal jste, ze mate Thomson, tak jaky kod vybrat.... Zkusil bych treba Samsung nebo Panasonic. A kam ho zadat? Nevim, ted varim z vody a tipuju, ale neni to treba v tom manualu?
Odesláno 5. dubna 2020 5 let Dobrý den, Mohu Vás požádat o radu. Mám od UPC horizon hd mediabox. Nyní mám propojeno pres kabel hdmi s tv samsung. Včera jsem dostal od tchána lg dvd recorder ,který má 2x scart a cinche. Poradíte úplnému laikovi jak propojit aby na recorder sli nahravat programy co mám přes set top box. Díky moc všem Martin M.
Odesláno 5. dubna 2020 5 let neni lepsi nahravat na disk,ktery pripojis usb kablem - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 5. dubna 2020 5 let Asi by to bylo jednodušší ale rad bych propojil přes rekorder,který slouží i jako dvd přehrávač. Je možné to nějak jednoduše propojit aby to nahravalo? Nebo je to složitá divočina :-). před 11 minutami, namec napsal: neni lepsi nahravat na disk,ktery pripojis usb kablem Asi by to bylo jednodušší ale rad bych propojil přes rekorder,který slouží i jako dvd přehrávač. Je možné to nějak jednoduše propojit aby to nahravalo? Nebo je to složitá divočina :-).
Odesláno 5. dubna 2020 5 let Analogový AV výstup z Mediaboxu připojíš na analogový AV vstup DVD rekordéru (SCART, obvykle 2). Ale budeš pak nahrávat jenom v SD mazanici a ještě ke všemu výhradně to, co zrovna sleduješ. Podle mě úplně o lejně, ale kdo chce kam... - - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.