Odesláno 27. července 2015 9 let Zdravím měl bych jeden dotaz připojil sem na rozbočku v síťi UPC kabel abych moch sledovat kromě normální nabídky kterou mám i na druhém přijímači dvb-t s této sítě ale po naladění je mi divné že nova jako jediná se ukazuje v seznamu s názvem Nova HD ale obsah vysílá v kvalitě SD a u ostatních stanic které tam jsou v hd tak v tom vysokém rozlišení skutečně vysílají může někdo osvětlit proč tomu tak je díky.
Odesláno 27. července 2015 9 let A ona už Nova HD vysílá v DVB-T? Nesleduji to, ptám se. Na podzim 2013 to zrušila. V seznamu ji taky nevidím http://www.omko.cz/prijem-digitalni-televize-dvb-t/ Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 27. července 2015 9 let Já ji tam právě v naladědém seznamu tak mám název je nova hd ale obsah není ale ostatní ty co mají být podle názvu tak jsou.
Odesláno 27. července 2015 9 let Nova v HD od jejího vypnutí v DVB-T se stala placenou stanicí - čili jen na kabelu/satu/iptv. HD verze v DVB-T UPC je vlastní upscale UPC. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 27. července 2015 9 let aha ale tak jak to přijímám tak je to jen sd verze na arive t650i takže to jen převádějí z hd do sd do jejich dvbt ale název stanice jak si zapoměli změnit
Odesláno 27. července 2015 9 let V obou standardech název Nova HD, v DVB-T logo NOVA bez HD. V obou standardech vysíláno kodekem h.264/AVC, v obou standardech v rozlišení 1920x1080 px, v DVB-T dokonce s poněkud vyšším datovým tokem.... "]... abych moch ...[/size]...vysílá v kvalitě SD... Co je v tomto kontextu SD kvalita?
Odesláno 27. července 2015 9 let myslel sem tím že ta kvalita není v 1920x1080 v dvbt u novy v upc to je prostě vidět že to je nějaké 480p z bídou
Odesláno 27. července 2015 9 let Nova v HD od jejího vypnutí v DVB-T se stala placenou stanicí - čili jen na kabelu/satu/iptv. HD verze v DVB-T UPC je vlastní upscale UPC.Kvalita se tuším neuvádí v rozlišení obrazu a co se rozlišení týká, věřím vlastnímu zařízení, tedy 1920x1080 px resp. 1080i.Samozřejmě, že přepočtem na vyšší rozlišení, tedy vložením neexistujících dalších pixelů, se srovnatelné kvality nedosáhne...
Odesláno 28. července 2015 9 let jj to já mám taky nastavené v přijímači na 1080p na 60hz a je mi jasné že tím hd kvality nedosáhnu u novy spíš se divím že si v té vyšší kvalitě upc nějak nepřevádí do té normy dvb-t samo i když nevím jestli to nedělá u ostatních stanic v téhle normě nebo jen přebírá stream.
Odesláno 28. července 2015 9 let Téma celkem k ničemu. Už se to tu řešilo, nic se nevyřešilo a Nova HD (upscaling) bude asi zabírat místo navěky. viewtopic.php?f=10&t=4918&p=82923&hilit=digi+mini#p82946 Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.