Odesláno 31. července 2015 9 let Autor Lákají na službu Horizon. Po 1. 5. 2015 bude velke procento nových smluv právě na Horizon. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 31. července 2015 9 let Zapomněl jsi napsat, že se to týká jen nových zákazníků a těch, kteří uzavřeli smlouvu po 1.5.2015. a ono ti něco brání uzavřít smlouvu novou? - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 31. července 2015 9 let Samozřejmě, musel bych doplatit nejméně 9x200 Kč za starou smlouvu. Teda pokud bych dnes podal výpověď, jinak ještě víc. Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno 31. července 2015 9 let Prdlajs:-) Stačí přejít na nové služby a nebo to pozměnit. (== Stačí se domluvit na KC a nebude žádný problém ) Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 31. července 2015 9 let dohodnout se dá vždycky, pro upc určitě přijatelnější možnost než přijít o zákazníka - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 31. července 2015 9 let Stačí přejít na nové služby Skvělá rada. Nejsi náhodou finanční poradce ? Kdysi jsem na takového narazil, naštěstí jsem ho včas prokoukl a poslal do patřičných míst, jinak bych prodělal i kalhoty. To se to radí za cizí peníze. Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno 31. července 2015 9 let Někdy to tak ale fakt je, přejdeš na jinej tarif a začne se ti od tý doby počítat věrnostní období, přičemž to původní zanikne, aniž bys musel něco doplácet.
Odesláno 31. července 2015 9 let A na jaký tarif bys mi poradil, že mám přejít ? 240+ ? Do června jsem jel 120 stabilně, v červenci mi už 2x překonfigurovávali modem na dálku, protože jsem měl rychlost 30 Mb, jednou tu byli technici a hrabali se v rozvodech a jednou byla odstávka celých Strašnic, takže asi s tou vyšší rychlostí to nemají moc vychytaný. Upraveno 31. července 2015 9 let uživatelem Návštěvník Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno 31. července 2015 9 let no jestli si vystačíš se stovkou jako do teď, můžeš v září downgradovat na novou stovku a budeš to mít ještě o něco levnější - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 31. července 2015 9 let Zatím bych to nechal jak je. Beztak se ta rychlost bude časem upravovat i stávajícím klientům a není ani kam spěchat.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.