Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník warman

UPC jako každá jiná firma dělá záznamy o vaších hovorech. Obvykle samotný člověk na druhé straně dělá nějaký soupis co se řešilo, jak se to řešilo,... A mimo jiné i to, jak jste se choval. Toto je důležité, protože jestli se vy chováte přes telefon jak zmrdi, tak si nemyslete, že se k vám budou chovat kdoví jak slušně. Ono se to projeví třeba tím, že když volám technikovi a přeruší se hovor (zavolají/nezavolají) a tak dále,...

Můj názor je ten, že věrnostní slevy dávají tomu, kdo se upíše na nějakou dobu dopředu bez ohledu na to, jestli je u nich rok nebo 15 let. Zatím jsem neviděl, že by pro stávající zákazníky měli nižší ceny než pro nové, možná se dá něco usmlouvat, když budu vyhrožovat, že přejdu k jinému providerovi. Číslo smlouvy s tím nijak nesouvisí. Jestli ti dali nižší cenu než ceníkovou pro nové klienty, tak seš vyjímka.

• Internet 300
  • -
  • TV Start
  • Wifi Modem Compal
  • Praha 10
Návštěvník Petr4422

Nemyslím si, že bych jim musel vyhrožovat abych dostal nižší cenu. Prostě jsem se nima bavil otevrene, vysvětlil jsem jim co potřebují a pak jsme se dohodli s nižší cenu jsem vždy dostal po tom co jsem argumentoval tím, že jsem spokojen atd. Nejdříve jsem si dohodl při výměně modemu Cisco za technicolor (Cisco mi piskalo) slevu z 850 na 660kc a teď když jsem si vybral horizon, tak jsem nechtěl platit více. Po pokecu na infolince jsem se dohodl, že ke stávajícímu balíčku dostanu "cihlu" a myprime jen za cenu myprime. Mám tedy horizon komplet 120/12(200/20 od zari). Za nižší než cenikovou.

LG D955

Internet a jeho rychlost3. 8. 2015 16:25

Hezký den, navýšení rychlosti se týká nových klientů a dále se týká klientů, kteří využívají nové portfolio od 1. 5. 2015 a rychlosti 120Mb/s a 240Mb/s. Pokud využíváte tarif internetu nabízený před 1. 5. 2015 navýšení se Vás bohužel netýká, nicméně máte možnost přejít na jakýkoliv tarif z nového portfolia a tím se Vás navýšení bude týkat. Od 1. 9. 2015 budeme nabízet tarify 100Mb/s (10), 200Mb/s (20) a 300Mb/s (30). Číslo v závorce je rychlost uploadu. Honza K., UPC Facebook tým

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
Návštěvník

Dostal jsem stejné info, bohužel 40 mbit prý zůstane nezměněné - tam se žádné navýšení rcyhlosti konat nebude (potvrzené jak přes FB, tak přes e-mail kontakt), akorát už nepůjde po 1.9. objednat. Bohužel se nemůžu nikde dozvědět, kolik bude ta 100mbit varianta stát, aktuální nabídka na Internet 40+ je přes dostupnyinternet.cz 349 Kč za měsíc.

Teď babo raď, jestli vyčkat, nebo jestli pořídit těch 40 mbit....

Tak mně v Moje UPC nabízí toto:

Výhodná nabídka pouze pro Vás - Internet 40+ za 349 Kč měsíčně!

Rychlost internetu až 40/4 Mb/s

Wi-Fi modem v ceně služby

Cena je včetně DPH. Akční nabídka platí pro zákazníky, kteří budou využívat služby minimálně 12 měsíců v rámci věrnostního portfolia.

Cena 349 Kč měsíčně zahrnuje pronájem Wi-Fi modemu. Měsíční cena za Internet 40+ bez pronájmu zařízení je 279 Kč měsíčně.

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky

no pokud 300 a 200 bude stát stejně jako teď 240 a 120 a 40 se nepřevádí, tak bude nejspíš o něco levnější než současná 40ka za standardní cenu, možná 399

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Návštěvník Bucky Kid

Trochu nefér politika hýčkat si nový zákaníky a na ty věrný dlabat. Možná je to ale tak že u starých UPC ví že jsou za tu dobu víceméně spokojení a nemají ani možnost přejít ke konkurenci (jinak by to už dávno udělali a byli by kontaktováni retenčním). A nový zákazníky je potřeba ještě nějakou dobu motivovat aby nad neduhy UPC přivřeli oko a nerozmysleli si to :D

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...