Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Díky, jde me o to, ze az treba za rok zrychlej napr na 400 nebo i vic, tak abych nemusel zas menit zarizeni (cihlu)...

Odesláno

Slamb+Marek-26

hoši,máte trochu nedostatek informací na to,jak tu machrujete :D

Já mám bonus "za věrnost",nejsem sám,to vím a dle e-mailu,který jsem tehdy dostal,je rychlost garantována natrvalo :lol:

Jinak před restartem i po restartu modemu http://www.speedtest.net/my-result/4627664101

Upraveno uživatelem Návštěvník

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Tak další info. UPC sice pro Business zákazíky zrušilo možnost objednat staré služby, ale nové si koupit taky nemůžou. Technici říkají, že současné ED3 Cisco nemá problém až s 480 Mb/s a obchodníci zase tvrdí, že to nesmí zřídit, protože to mají zakázané.. Prý až budou kdo ví kdy nějaké úplně nové modemy.. :roll: Fakt UPC banda idiotů :D

Odesláno
Slamb+Marek-26

Já mám bonus "za věrnost",nejsem sám,to vím a dle e-mailu,který jsem tehdy dostal,je rychlost garantována nastálo :lol:

no nevim, kdo tu jak machruje, ale jestli máš nějakej bonus za věrnost, tak to máš napsat, protože všichni měli do konce prázdnin bonus prázdninovej :roll:

ale že seš to ty, tak si zase po čase zamachruju 8) měřeno na novym serveru v příbrami :)

4627690416.png

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno
Mám cihlu a 300/30 to jelo už včera večer bez problémů.

cihla pry umi az 500, nekde jsem to cetl..

• Super 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal bilý
  • brno
Odesláno

Nejde o to, že by to modemy nezvládly, ale o bordel u nich..

Odesláno

Mám Horizon Komfort 120 + Bonus za věrnost (240/20), i když po změně tarifu přejmenovaný -> po ranním restartu modemu taky nepozoruju změnu, běžím pořád 240/20.

• -
  • -
  • -
  • Compal, 3xCA modul
  • Praha
Odesláno
Slamb+Marek-26

Já mám bonus "za věrnost",nejsem sám,to vím a dle e-mailu,který jsem tehdy dostal,je rychlost garantována nastálo :lol:

no nevim, kdo tu jak machruje, ale jestli máš nějakej bonus za věrnost, tak to máš napsat, protože všichni měli do konce prázdnin bonus prázdninovej :roll:

ale že seš to ty, tak si zase po čase zamachruju 8) měřeno na novym serveru v příbrami :)

4627690416.png

To fakt není můj problém,že nic nevíš o bonusech za věrnost a furt meleš jen o nějakých prázdninových :-)

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno

já se jenom divim, že má někdo mít nějakejch bonusovejch 240/20, když ode dneška je nebonusová rychlost v obou směrech vyšší

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Bonusova rychlost byla k tarifu 120/10 (pozdeji 120/12?). Takze ne, nebonusova rychlost neni vyssi - pro takoveho klienta je totiz nebonusova rychlost 200/20 (a to jen tehdy, pokud ma Horizon tarif).

• -
  • -
  • -
  • Compal, 3xCA modul
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague