Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Přesně tak,měl jsem 120/10.A na Horizon jim kálím,jak na cihlu:-)

Upraveno uživatelem Návštěvník
  • 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň

Tak je to dobrý, net mám zrychlenej. Jenom ta moje stará Motorola dává tak 160mbps. Upload je v pohodě 20mbps. Už mám i na moje UPC upravený služby na internet 200+ a Horizon Komplet+. :) Přemýšlím, jestli mám somrovat rychlejší modem, ta Motorola jinak jede spolehlivě.

Bonusova rychlost byla k tarifu 120/10 (pozdeji 120/12?). Takze ne, nebonusova rychlost neni vyssi - pro takoveho klienta je totiz nebonusova rychlost 200/20 (a to jen tehdy, pokud ma Horizon tarif).

takže v tom dělaj zase nějakej chaos zaváděním dalších tarifů :?

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha

Ty to fakt nechápeš!To není žádný nový tarif,jen někteří dostali ke svému stávajícímu tarifu vyšší rychlost,jako bonus za dlouholeté naplňovácí kasy u UPC.A že už jsem jim tam poslal hodně peněz,včetně všech těch jejich předchůdců...

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Brno-Líšeň

dostali vyšší rychlost = mají jinej tarif :) bych pochopil, kdyby ho zvedli na 200/20, ale tohle je prostě divný

ale upc má k číslu 240 asi nějakej zvláštní vztah, protože zatimco ostatní fiber business tarify sou rychlejší o 50/5 oproti domácím, tak místo 250/25 je 240/24 :)

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha

A furt dokola.To jako když si někdo zařídí slevu/jinou cenu, tak má jiný tarif??A neřeš,jestli má někdo k nějakému číslu nějaký vztah,protože to stejně nezměníš :-)

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Brno-Líšeň

no cena jednoho tarifu může bejt různá, ale když sou jiný parametry, je to logicky jinej tarif 8)

já nic měnit nechci, jenom řikám, že je to zajímavá odchylka :lol:

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha

nekulhá, jenom moc googlíš :) jestli nemáš rád slovo tarif, tak si místo něj dosaď třeba hezkou českou nabídku :P

btw když už se tu zvesela offtopicuje, co to je za nový maskoty? :lol: to sou moc hezký panďuláci, mají pěkný ksichtíky, ty se povedli :thumleft:

UPC-HP_banner_zari_01.jpg

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha
nekulhá, jenom moc googlíš :) jestli nemáš rád slovo tarif, tak si místo něj dosaď třeba hezkou českou nabídku :P

btw když už se tu zvesela offtopicuje, co to je za nový maskoty? :lol: to sou moc hezký panďuláci, mají pěkný ksichtíky, ty se povedli :thumleft:

UPC-HP_banner_zari_01.jpg

Jediný offtopic v tématu rychlosti internetu v září je tenTvůj,o maskotech [emoji6]

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Brno-Líšeň

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...