Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Teď mi právě přišel mail od UPC : Přejděte na rychlost 200 Mb/s včetně Wifi modemu za 599 Kč měsíčně. Volejte ...Asi opravdu tam budu muset zavolat, jinak se nic nedozvím.

• Internet 300
  • -
  • TV Start
  • Wifi Modem Compal
  • Praha 10
Návštěvník TSY

Pokud jsi zkoušel restartovat modem a rychlost se nezměnila, tak se tě automatické zrychlení netýká, ale můžeš si zažádat o změnu a ano věrnostní období se bude počítat od tohoto nového data.

Ke všem tarifům internetu nyní dávají 25 programů (6 v HD) pokud ti to stačí, tak řekni že chceš jen internet.

Jestli je to reakce na mé příspěvky, tak si asi nerozumíme. Jde mi o to dozvědět se pravidla. Zatím se mi tam nechce volat, protože se teď dohaduju se stavební spořitelnou, současně s pojišťovnou a jsou to nekonečné domluvy. Připadám si jako z jiného světa. Firmy asi mají nesrozumitelná pravidla, aby si mohly s klienty dělat cokoli a nebyly postižitelné. Modem restartuji každý den beze změny. Poslední změna byla 1.9. z 240/12 na 120/12.

• Internet 300
  • -
  • TV Start
  • Wifi Modem Compal
  • Praha 10

petrmet

Pokud mas smlouvu po 1.5.2015 s tarifem Horizon mel by ti prijit mail ohledne zrychleni a melo by probehnout automaticky. Pokud ne tak tam zavolej a zadej o navyseni. Ale kdyz mas Fiber Power 120+ tak mas jeste stary tarif a o zrychleni musis zadat sam. Zavolej tam a oni ti ho navysi na rychlost jakou chces behem 24hodin. Pouze pokud by jsi chtel tarif 300 tak ten ti zatim nedaji pac na nej nemaji modemy a ma byt k dispozici az v rijnu. A zaroven ti tim dojde k nove aktivaci vernostniho obdobi. Takze pokud jsi do ted platil 654,-CZK tak ted budes platit 529,-CZK pokud si smlouvu nechas prodlouzit na minimalne 12mesicu. Jinak by jsi bez zavazku platil 729,-CZK. A navyseni(zrychleni)sluzby je zdarma.

• 1000 Mb/s
  • ∞ GB 10 Mb/s
  • Start
  • Vodafone Station
  • Praha

A nebo namísto telefonu využijte kontaktní formulář a napište jim. Stačí si otevřít ceník a vybrat si jeden z aktuálních tarifů.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Návštěvník ski1961

V současné době mám tarif 40/4..loni jsem na to dostal slevu na 2 roky za 434,- včetně modemu, když byla tehdy cena 520,- včetně modemu..ted na konci září mi končí roční věrnostní období a poté naskočí nové věrnostní ještě na rok se současnou cenou.

Dá se s tímhle něco dělat v souvislosti s tou novou rychlostí ? nebo bych si musel službu zvýšit na 100/10, ale platil bych už 499,- ?

Návštěvník veverci69ka

Já jsem loňský rok na konci věrnostního období přecházel ze 120 Mbit (630 kč) na 40 Mbit, nejdřív jsem to chtěl zrušit a znovu objednat na jiného člověka, ale pak jsem se dohodnul a dostal jsem cenu jako pro nového tedy 280 Kč bez modemu. Vše proběhlo bez problému a jiných poplatků.

Zavolej si, že chceš 100 Mbit za cenu 399Kč jinak odejdeš a ono to půjde ;-)

Návštěvník TSY
Pouze pokud by jsi chtel tarif 300 tak ten ti zatim nedaji pac na nej nemaji modemy a ma byt k dispozici az v rijnu.

Ještě bych chtěl reagovat na toto, těch domácích 300/30 by mělo jet i se současnými modemy, ne? Četl jsem akorát u těch podnikatelský tarifů že těch 350 ty modemy nedávají. U těch domácích to některým přepnuli už automaticky tak by to mělo běžet, někdo tu na fóru už psal, že mu to běží 300/30.

Návštěvník Kema

Ahoj.

S UPC jsem před rokem uzavřel smlouvu na Fiber 40/4.

Přes prázdniny mi to zvedli na 120.

Teď mám stále 130/8

Asi je to od nich jako dárek za věrnost, ale aby pak nechtěli více peněz.... :-)

http://www.speedtest.net/my-result/4677044587

Kluci, jak donutím ten Technicolor aby mi změnil IP adresu ?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...