Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Aha, tak to nějak nechápu, proč ty rychlosti nevracej :D za věrnost to asi ne, měla to být akce přes léto jako minulý rok.

Já měl taky ještě týden po prázdninách 250/14. Pak jsem si zažádal o změnu na 200/20 (210/22).

Pokud je v bridge módu, tak IP mění když mám PC vypnutý víc jak 8-10 hodin přesně nevim.

Pokud je v normálním módu tak jsem měl asi přes rok stejnou IP, myslím, že by mohlo pomoct ho nechat vypojený od sítě víc jak těch 10 hodin a pak by se mohla změnit, ale nejsem si jistej, nezkoušel jsem to, taky by mě to zajímalo.

Možná někdo jiný bude vědět.

Odesláno

U bridge modu staci zmenit mac adresu a restartovat modem pripadne.

Odesláno

To je asi taky pravda nebo jestli ho má teď v normal modu tak jakmile ho přepne tak se mu IP hned změní.

Odesláno

Myslíš přepnou do bridge a pak zpět?

Odesláno

když to vrátíš zpátky hned, vrátí se ti i původní ip, která je zarezervovaná minimálně na několik hodin

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

IP by měla být rezervovaná na 6hodin (viz http://192.168.0.1/basic/internet.asp u technicoloru). Takže když si ho večer vypneš a ráno zapneš, tak bys měl mít jinou IP. Ale určitě stojí za zkoušku změna z router na bridge a naopak, třeba se taky změní ip.

Odesláno

Změna na bridge mi nepomůže protože mám na routru Technicolor všechny RJ-45 obsazeny na domácí síť.

Ale vyzkouším to vypnutí přes noc.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Zdravím,

jestli tomu tedy rozumím dobře, když mám od UPC balíček služeb, kde je zahrnuta TV, telefon a internet 240, ale smlouva je uzavřená před 1. 5. 2015, tak mě nepřevede UPC rychlost na 300 Mb/s automaticky, ale musel bych doplácet? Původně jsem kupoval kombinaci služeb s nižší rychlostí, ale UPC internet samo navyšovalo bez dalších poplatků, tedy na oněch 240 Mb/s. To znamená že naopak rychlost sníží na 200 Mb/s?

Děkuji

Odesláno

peterx684

Ano UPC ti rychlost sami od sebe nenavysi, musel by jsi si udelat objednavku prec KC. A ja jsem mel totez a objednal jsem si rychlejsi net na tech 300 a cena se mi zvysila o necelych 300,-CZK oproti tomu co jsem mel predtim. A pokud si nezazadas o zmenu tak porad budes mit stejne sluzby vcetne stejne rychlosti 240. Snizeni se nekona.

• 1000 Mb/s
  • ∞ GB 10 Mb/s
  • Start
  • Vodafone Station
  • Praha
Odesláno

No mohl by mít teoreticky těch 240Mbps jen jako bonus. A ve skutečnosti tarif 120.

Nejlepší by bylo napsat na UPC, kolik by stálo navýšení rychlosti na 300Mb/s a co by to obnášelo.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague