Odesláno 1. srpna 2015 9 let Muze mi prosim nekdo vysvetlit proc tento kanal neni vysílán u UPC v HD?_ Veronika
Odesláno 2. srpna 2015 9 let Nemůžeme. 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 2. srpna 2015 9 let A vy jste od UPC???? ASi ne. ////ta otázka spiš směřuje na někoho od UPC !!! Ale diky alsopn za prispevek..... NAT GEO WILD vypada na 139 cm TV v SD dost mizerně i zebra je rozmazana,pritom jine subjekty bezně NAT GEO WILD nabizi v HD!!!
Odesláno 2. srpna 2015 9 let To je zbytecna vec,ty ani nevedi, ,ze neco takoveho maji.....a tady sem si vsimla ,ze obcas nekdo odpovi od UPC,takze slow down;-)
Odesláno 2. srpna 2015 9 let to Veroniqua ...proboha tak proč jste si UPCobjednávala,když to NAT GEO WILD v HD nenabízí?
Odesláno 2. srpna 2015 9 let proboha Carlos,protoze mam od nich telefon , internet ,CA moduly ,modemy odkoupene a jinak sme s nima spokojena.... a ten balicek mam zdarma... uf ,,,,, Si jako myslis,ze sem sla k UPC kvuli NAT GEO WILD HD??? ) asi zbytecna diskuze......
Odesláno 2. srpna 2015 9 let ...no tak tady to asi opravdu nevydiskutuješ....si jako malý dítě...já chci já chci já chci ...tak plať třeba 5000,- měsíčně a budeš mít i hodinky s vodotryskem
Odesláno 2. srpna 2015 9 let Carlos i male dite ma vetsi inteligenci nez vetsina dospelych v Ceske republice,protoze ma jeste svuj a usudek nazor..... ja se na neco zeptala a ty ztoho delas drama:-) Kdyz to nevi UPC klientske centrum hodila sme dotaz sem?? nebo to nsad neni UPC forum? Ze bych se teda treba zeptala v OBI? Jiste by to tak Carlos udelal
Odesláno 2. srpna 2015 9 let ...tak fajn,beru že jste nejnovější člen,tak trochu navysvětlenou. Tohle je forum uživatelů UPC a tvůj problém uživatelé opravdu nevyřeší. Mě by se taky líbilo víc programů v HD ale prostě to teď tak není. Jinak oficielně za UPC je tu uživatel DAVID-UPC tak si ho najděte v seznamu členů a zkuste mu napsat soukromou zprávu nebo ho kontaktujte na FB UPC CR.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.