Odesláno 5. února 2016 9 let AB má holt problém s CI+, takže spíš zkusit servis AB, než UPC. Tam bez šance (leda vyměnit CAM za obyč. CI).
Odesláno 5. února 2016 9 let To si nemyslím, protože ten modul co tam šel od Tety byl taky CI+ a fungoval tam. Jen ten UPC tam nefunguje...
Odesláno 5. února 2016 9 let Mně tam CI+ od UPC normálně funguje - takže chyba bude spíš v modulu od UPC.
Odesláno 8. února 2016 9 let Tak mi dnes vyměnili CI+ modul a už v Cryptoboxu funguje v pohodě. Takže opravdu byla chyba v tom modulu. Díky všem za rady, teď konečně vyřešeno.
Odesláno 8. února 2016 9 let Tak teď když vše funguje, tak už testuju nahrávání a další věci, ale jedna věc mi vadí. A to je čas v Cryptoboxu. Nastavím ho, pak dám automaticky, ale po nějaké době se ten čas zpozdí a díky tomu by nahrávání začalo o něco později, což je špatné. Ale všiml jsem si, že se to děje jen když je settopbox vypnutý, protože když jsem měl asi 3 navazující nahrávky tak to bylo v pohodě. Zpozdí se pak asi o 5-6 minut, což je docela dost. Neví někdo, co udělat, aby byl čas v pořádku? Předem díky za rady.
Odesláno 9. února 2016 9 let Tak teď ještě další problém - HD nahrávku z Prima Zoom HD můžu přehrát bez odkódování v PC_TS, ale nevím, jak ho editovat a konvertovat. Freemake to nezvládá a když to udělám v jiném, tak tam jsou při nějakém pohybu kostičky, což je dost nepříjemné. Má někdo s tím zkušenosti? Předem díky za rady.
Odesláno 9. února 2016 9 let Na Editaci používám TS Doctor (placený, cca 800,-), je výborný - zkus 30 denní verzi (Novou 2.0 i starší 1.2) : http://cypheros.de/tsdoctor_e.html Čas musíš mít v menu nastavený Formát a Letní čas AUTO, Čas - Satelit (ne Síť - tam utíká). A ještě pozor při programování nahrávek. Současný FW (V1.09.14294) neumí nahrávat programy, které pokračují přes půlnoc - skončí o půlnoci. Bude opraveno v příštím FW. Jedině jde pustit ruční přímé nahrávání a nastavit délku nahrávání.
Odesláno 9. února 2016 9 let Díky za rady, čas už je v pohodě. Bohužel jsem zjistil, že HD programy jsou s občasným seknutím - nic strašného, ale je to nepříjemné. Takže asi nestíhá usb flash disk. Můžete někdo poradit, jaký je nejvhodnější? Mám Sandisk UltraFit 32 GB se zápisem 86MB/s a čtením 130MB/s, ale když ho v settopboxu zformátuju a otestuju rychlost zápisu, tak je jen 16 MB/s, což je velký rozdíl a asi díky tomu nestíhá nahrávat HD, SD je v pohodě. Neví někdo, jak to vyřešit nebo jaký jiný usb flash koupit, aby zvládal nahrávat HD programy? Předem díky za rady.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.