Návštěvník GLaDOS Odesláno 9. srpna 2015 Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Dobrý den, Pokud zapojím chytrou televizi Orava HDTV do Wifi Modemu (Cisco) tak mi začne extrémně kolísat ping na počítači tak že na něm nejde ani pracovat. (I několik tisíc) Jak problém vyřeším? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 9. srpna 2015 Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Rypnu si hned na zacatek.. To Vas nenepadlo nějaké lepší jméno než GlaDOS (z Portálu)?? Tady je informaci opravdu požehnané. Tu telku pomoci kabelu nebo WiFi? Jakou mate rychlost? Pokud ted mate to prazdninove navýšení tj 120-240, tak tj blbost prvně bych si zkontroloval speedtest a když už s něčím mate problém, tak otevřete cmd.exe případně winmtr a zkuste: tracert seznam.cz a ani nepisete, kde jste testoval ten ping. Prostě Vy napisete, ze mate problém, ale 0 informací... Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník GLaDOS Odesláno 9. srpna 2015 Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Telka pomocí kabelu, rychlost 100 MB/s, Internet je naprosto v pořádku i PING ale když zapojím televizi tak najednou začne ping na počítači skákat v nesmyslně vysoký čísla, testováno přes TeamSpeak (PING:200, 1500, normálně je 14 - 20) testováno ve hrách, na každým serveru mi to neuvěřitelně skáče a je to nepoužitelný. K té přezdívce: ještě používám Doctor a Gordon Freeman, tyto přezdívky používám dlouhodobě, nevím co je na nich špatného, moje osobnost jim odpovídá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník P_V Odesláno 9. srpna 2015 Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Možná to ta telka nějak jamuje. Bylo by možné otestovat, ping mezi dvěma PC v lokální síti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník GLaDOS Odesláno 10. srpna 2015 Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Ano druhej počítač mam zrovna v telce, jak změřím ping mezi nima? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 10. srpna 2015 Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Napisete, ze mate na teamspeaku mate velké odezvy.. To je bohužel takhle nic nerikajici. Muzete uploadovat, vytezovat linku na max a nebo Vám něco nestíhá. Psal jsem, ze by bylo dobře hodit jsem tracert pres cmd.exe (prikazovy řádek) případně pres winmtr Dale by se hodilo uvést speedtest před a po zapojeni. Zkontrolovat, zda mate poslední verzi firmwaru u TV a pokud lze, tak to zkusit i pres wifinu.. A případně i signál modemu uvést zde hodnoty. Rychlost jste napsal 100Mb a opět je tady víc otazniku než odpovědi... Předpokládám, ze tj sitovka a ne kabel (též jsem se setkal, ze umel jen 100Mb) a když by jste nám poslal speedtest, tak by se to dalo ověřit a ne napsat, ze to mate OK. Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník P_V Odesláno 11. srpna 2015 Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Ano druhej počítač mam zrovna v telce, jak změřím ping mezi nima? Že by pingnutím na ten druhý počítač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.