Návštěvník david.jersak Odesláno 13. srpna 2015 Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 To: Marek - pokud mi "nevyžádanou" aktualizací zničili stroj oni (já jsem ji neprováděl), měli by mi zařídit náhradu. Ale to už je jedno, nějak nemám už sílu bojovat s větrnými mlýny jako je UPC. Takže tím asi toto vlákno ztrácí smysl . Kdyby měl někdo zájem o STB Kaon kde nejdou placené kanály, jinak je ok, tak nabízím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 13. srpna 2015 Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Ehm a kdo kliknul na Ano? UPC? Před 2 roky jsem aktualizoval svůj HTC Desire, který byl po záruce a ROM na něj upravoval můj operátor. A došlo k bricknutí zařízení. Smolík a telefon letěl do elektroodpadu (resp. jsem za něj šel do Pražské ZOO za 1Kč). Také mě k upgradu nikdo nenutil, mohl jsem ty otravné hlášky ignorovat. Jste svéprávný, tento krok jste udělal ze své svobodné vůle, nikdo Vás nenutil. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník david.jersak Odesláno 13. srpna 2015 Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Popravdě, nevím zda bylo někde nějaké potrzení aktualizace (je to možné, STB je u rodičů, nepotvrzoval jsem to, řeším problém za ně ). Jen mě štve, že to před aktualizací šlo a už to nejde. Neberte to jako nějaký náš konflikt. Doma mám Conax kartu v TV a jsem spokojený (až na to že se mi zase blbě načítá EPG, budu řešit v jiném vláknu..). TV u rodičů mi kartu Conax neumožňuje Nelíbí se mi také, že se po té aktualizaci na HORIZON Kaon blbě třídí programy. Způsob toho třídění je na... Myslím že se to tu všeobecně řeší. Já, respektive rodiče, byl spokojený s Handanem se zeleným okem. Ten KAON se mi zdá mimo jiné nějaký zpomalený a prostě naprd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník david.jersak Odesláno 13. srpna 2015 Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 V zápalu zuřivosti jsem sem napsal. Nějaké rady dostal . No a dospěl jsem k názoru, že se s tím smířim. Nebo zkusím konkurenci. Tím bych to uzavřel. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 13. srpna 2015 Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Jak psal technik.. Zkuste pisnout/zavolat do UPC s tim signálem nic s tím neztratite. Spekulace: A případně zkuste vyndat Conax kartu z Tv modulu a zkusit ji v tom StB pokud se nepletu tak nějaké predplatne by tam melo byt? TO Mark: Ono tam jste mel na výber.. U UPC sice taky, ale furt zl vyskakovalo a neslo to trvale vypnout Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.