Návštěvník dinsberg Odesláno 17. srpna 2015 Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Zdravím. Pokud s tady tento problém už řešil, pak jsem jeho řešení nenašel, což mě dovedlo až k napsání tohoto dotazu. Mám u sebe doma UPCa modem Ubee EVW3226. Mám tarif UPC FIBER POWER 40+. Už asi půl roku. Před asi měsícem jsem si pořídil nový NB s Windows 8.1. Na začátku byla rychlo vždy mezi 35 - 37 Mbps. Asi před čtrnácti dny, to najednou kleslo na 15 a teď to kolísá mezi 2 - 6. Ale pozor, jen na downloadu a jen na NB. Na uploadu zůstává rychlost konstantní 6-8 Mbps. Jen pro forma jsem si skrze stejný test změřil download na tabletu a výsledek mi ukázal 37 Mbps opakovaně. Chyba je tedy někde v nastavení NB, ale nevím kde. Prosím o názory a rady. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 17. srpna 2015 Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 upgrade na windows 10 to nevyřešil? Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 19. srpna 2015 Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Stáhni si nějaký Live CD linuxu a v prohlížeči si změř rychlost jestli to není hardwarem. Pak bych načisto přeinstaloval Windows 8 (jestli to není hw). A co router nepoužíváš víc zařízení a QoS nebo tak něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.