Návštěvník dinsberg Odesláno 17. srpna 2015 Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Zdravím. Pokud s tady tento problém už řešil, pak jsem jeho řešení nenašel, což mě dovedlo až k napsání tohoto dotazu. Mám u sebe doma UPCa modem Ubee EVW3226. Mám tarif UPC FIBER POWER 40+. Už asi půl roku. Před asi měsícem jsem si pořídil nový NB s Windows 8.1. Na začátku byla rychlo vždy mezi 35 - 37 Mbps. Asi před čtrnácti dny, to najednou kleslo na 15 a teď to kolísá mezi 2 - 6. Ale pozor, jen na downloadu a jen na NB. Na uploadu zůstává rychlost konstantní 6-8 Mbps. Jen pro forma jsem si skrze stejný test změřil download na tabletu a výsledek mi ukázal 37 Mbps opakovaně. Chyba je tedy někde v nastavení NB, ale nevím kde. Prosím o názory a rady. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 17. srpna 2015 Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 upgrade na windows 10 to nevyřešil? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 19. srpna 2015 Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Stáhni si nějaký Live CD linuxu a v prohlížeči si změř rychlost jestli to není hardwarem. Pak bych načisto přeinstaloval Windows 8 (jestli to není hw). A co router nepoužíváš víc zařízení a QoS nebo tak něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.