Odesláno 19. srpna 2015 9 let Dobrý den, nikde jsem toto téma nenašel, ale nejde mi zvuk u videotéky myprime. Set top box (TV) mi však běží normálně. Nevíte, čím to může být?
Odesláno 19. srpna 2015 9 let Málo jste hledal Je to nějaká chyba u UPC, jaký máte STB? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 19. srpna 2015 9 let Otázkou je, zda ta absence zvuku u filmů MyPrime nesouvisí s nedávnou aktualizací STB Kaon. Před aktualizací mě totiž zvuk jel. Programátoři třeba mohli v rámci úspory místa vyhodit z fw zvukový kodek. Mohl by se vyjádřit nějaký majitel "cihličky" jestli mu zvuk jede.
Odesláno 19. srpna 2015 9 let Cihla: MyPrime - 12 let v řetezech : zvuk funguje. Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 19. srpna 2015 9 let Pepe Aspoň víme odkud vítr vane. Vypadá to, že jednu opravenou chybu nahradila jedna nová nefunkčnost. Nebo se snad najde někdo s Kaonem na fw HS_8.2.22.g-PRD-CZ-CZ_LIVE, nové funkce 1.2, komu zvuk u filmů MyPrime jede?
Odesláno 19. srpna 2015 9 let Pokud nejde zvuk, volejte si o SC. Je to chyba konkrétních kusů STB. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 20. srpna 2015 9 let Já jsem u HD DVR Mediaboxu (cihla) zatím nenarazil na film nebo nějaký díl seriálů, u kterého by nefungoval zvuk. Tam je vše OK. Takže se asi bude jednat o nějakou specifickou chybu Kaonů.
Odesláno 20. srpna 2015 9 let Psal jsem na podporu je to dva dni co sem to odesílal. Ozvali se jednou že na mém požadavku stále pracují. Sem zvědav jak dlouho to bude bez zvuku.
Odesláno 25. srpna 2015 9 let Tak zvuk nejde jen u připojení scart kabelem. Oprava bude až po další aktualizaci která je v nedohlednu. Jestli bude trvat jako ta předchozí na kterou jsem čekal dva měsíce tak paráda.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.