Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den, nikde jsem toto téma nenašel, ale nejde mi zvuk u videotéky myprime. Set top box (TV) mi však běží normálně. Nevíte, čím to může být?

Odesláno

Otázkou je, zda ta absence zvuku u filmů MyPrime nesouvisí s nedávnou aktualizací STB Kaon. Před aktualizací mě totiž zvuk jel. Programátoři třeba mohli v rámci úspory místa vyhodit z fw zvukový kodek. :D

Mohl by se vyjádřit nějaký majitel "cihličky" jestli mu zvuk jede.

Odesláno

Cihla: MyPrime - 12 let v řetezech : zvuk funguje.

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odesláno

Pepe :diky

Aspoň víme odkud vítr vane. Vypadá to, že jednu opravenou chybu nahradila jedna nová nefunkčnost. Nebo se snad najde někdo s Kaonem na fw HS_8.2.22.g-PRD-CZ-CZ_LIVE, nové funkce 1.2, komu zvuk u filmů MyPrime jede?

Odesláno

Já jsem u HD DVR Mediaboxu (cihla) zatím nenarazil na film nebo nějaký díl seriálů, u kterého by nefungoval zvuk. Tam je vše OK. Takže se asi bude jednat o nějakou specifickou chybu Kaonů.

Odesláno

Psal jsem na podporu je to dva dni co sem to odesílal. Ozvali se jednou že na mém požadavku stále pracují. Sem zvědav jak dlouho to bude bez zvuku.

Odesláno

Tak zvuk nejde jen u připojení scart kabelem. Oprava bude až po další aktualizaci která je v nedohlednu. Jestli bude trvat jako ta předchozí na kterou jsem čekal dva měsíce tak paráda.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague