Návštěvník adam_vent Odesláno 20. srpna 2015 Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Ahoj, neví někdo jak přepnout Horizon STB do režimu bridge? Oficiálně to nejde ale jestli pro to nemáte nějakou fintu nebo jiný FW. S funkcí tohoto STB jako routeru spokojen nejsem je pomalý (alespoň pro mě) a tak mu chci nechat pouze funkci modemu a routrovat bude Mikrotik (RB 951G). Děkuji, AV Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 20. srpna 2015 Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Nejde to a asi v budoucnu nepujde. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník adam_vent Odesláno 20. srpna 2015 Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Tomu teda říkám modem za všechny prachy... Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. srpna 2015 Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Byl jsem pomáhat s nastavením u souseda a aspoň se dá nastavit DMZ, tj. vše se přesměruje z wan na jednu vnitřní IP. Není to sice bridge, ale fungovalo to též. Šlo hlavně o přístupy z venku na FTP server a NAS. Ale modemy bez bridge módu jsou dobrá čuňárna. Zlatá moje stará Motorola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník adam_vent Odesláno 20. srpna 2015 Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Jo to já to tak mám ale bridge je bridge [emoji53] Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 21. srpna 2015 Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 (upraveno) Nejde to a asi v budoucnu nepujde. Tomus má bohužel pravdu. Kde se to rozebírá: https://www.reddit.com/r/ireland/commen ... _question/ a případně jak tam říkají a jak to má myslím Tomus zapojené mít modem a cihlu zároveň. Tady je řešení jak nemít cihlu a modem zároveń, ale nevím, jestli je přesně to, co potřebujete: http://www.boards.ie/vbulletin/showthre ... 2&page=204 Ani v UPC v Holandsku nemají Bridge mode viz. https://help-en.horizon.tv/app/answers/ ... ridge-mode Trošku nechápu, jak to tak mohli vypustit bez bridge no a bez dalších věcí a hlavně proč to nejde když v menu to je připravené a ukazuje možnost Bridge ? Upraveno 21. srpna 2015 uživatelem Návštěvník Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník adam_vent Odesláno 21. srpna 2015 Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 To jde, mít cihlu a modem zárověň? Jako technicky vím že to jde ale já myslím spíše obchodně.... Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 21. srpna 2015 Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Proč by nemělo jít, jen platíš za "dva" modemy Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník adam_vent Odesláno 21. srpna 2015 Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Proč by nemělo jít, jen platíš za "dva" modemy Tak jsem si myslel že to půjde ale v klientském centru mi řekli že to není možné Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 21. srpna 2015 Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 A proč ne, když to lze k telefonu? Lze si kromě DVR Mediaboxu pronajmout i modem k telefonu? 27. 5. 2015 12:42 Modem k telefonu si pronajmout můžete, ale budete za něj platit měsíční pronájem. Doporučila bych Vám spíš koupit delší kabel k telefonnímu přístroji. Tereza, UPC Facebook Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.