Návštěvník Sova_ka Odesláno 25. srpna 2015 Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Dobrý den, hledal jsem všude možně, zde na fóru i fórech jiných, ale asi mi pořád něco uniká. Chtěl bych se zeptat, zda by někdo byl ochotný napsat, popř. odkázat na návod, jak nastavit druhý router (D-link GO RT N-150) za modem-routerem Technicolor TC7200, a to pro laika a nějak blbuvzdorně (jakou adresu kam vložit, viz screeny dole). Chtěl bych to proto, že TC7200 od UPC nedosáhne v našem mezonetu do nejzažších míst, a proto potřebuji posílit signál. Dole připojuji nějaké screeny z nastavení druhého routeru od D-linku, nastavení u UPC modem-routeru hádám každý víte, jak vypadá. Cokoli jiného potřebného bych uvedl, zjistil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 25. srpna 2015 Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Za router se pro rozšíření WiFi dává Access point a nikoliv další router. Access point třeba TP-LINK TL-WA701ND nebo TP-LINK TL-WA801ND Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Sova_ka Odesláno 25. srpna 2015 Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 No jo, ale šel by zapojit i další router, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 25. srpna 2015 Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 A jak to mas propojene ,kabelem ? Pokud ano, tak kabel zapojis to zdirky LAN (namisto do WAN), tim se bude router chovat jako switch, pak na obou routerech nastavis stajne prihlasovaci heslo a SSID a melo by to chodit. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 25. srpna 2015 Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 jak píše tomus, buď zapojit do lan a v administraci vypnout DHCP (to zapoměl napsat), nebo ten router bude míš i bridge a tudíž v tom případě strčit z tc7200 do WAN. dívám se, že ten router má access point mode (druhý obrázek). To zapni V tc7200 http://192.168.0.1/system/switch-mode.asp zapni router mod, jestli ho tam nemáš, možná bude IP http://192.168.100.1/system/switch-mode.asp hesla a jména nastavit stejná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Sova_ka Odesláno 26. srpna 2015 Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 No a prosím ještě, co napsat do IP adress a default gateway u nastavení d-link routeru ? viz druhý obrázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 26. srpna 2015 Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 nastavit dynamic (DHCP). ALe to u access point mode by nemělo chtít. Respektive se ti ještě můžou hádat IP, nastav si u routeru jinou podsíť než je 192.168.0.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. ledna 2017 Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 zdravim. prosim pekne tiez mam ten isty problem, ale nepomohlo mi nic. skusal som nastavit router od UPC do bridge, ale Dlink mi stale nechytil internet. Chcem sa vas preto opytat... ake by ste nastavili IPcky? upc ma 192.168.0.1... a tu istu ma preddefinovanu aj Dlink. A potom ako by ste nastavili DHCP. Prosim ak mi budete ochotni poradit, tak vedzte, ze o sietovani nic neviem a preto mi prosim napiste konkretne cisla ip... dakujem vopred krasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. ledna 2017 Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 este by som chcel ozrejmit moju situaciu. kupil som Nasku a je od apple TV vzdialena tak 5m a jednu stenu. Apple TV mi pri prehravani filmov z NASky vypisuje, ze slaba siet. Lan kabel nemam ako dotiahnut k tv, jedine ze vyburam steny. Preto som chcel pouzit to, co mam doma k dispozicii a to je starsi Dlink DIR 868L. Skusal som uz cokolvek. Aj ten Technicolor od UPC dat do modu bridge. Nic mi nepomohlo, aby Dlink dostaval internet. Za kazdu radu budem velmi vdacny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.