Odesláno 3. září 2015 9 let Dobrý den. Už pár dnů mám problém s internetem. Nejde se připojit na žádný herní server. Brouzdání po webu funguje jak má. Zkoušel jsem měnit něco v nastavení routeru (chtěl jsem statickou IP adresu abych mohl vytvořit server, a pak jsem se hrabal v "range port fowarding") Samozřejmě že jsem hledal na internetu před tím než jsem sem napsal. Takže jsem udělal pár kroků co jsem našel. -čistil jsem registry -reinstaloval jsem PC -odinstaloval jsem VPN a proxy -restartoval jsem router -vrátil jsem nastavení IPV4 zpět jak bylo Ale stále nic. Děkuji za každou radu Max. router : cisco epc 3929
Odesláno 3. září 2015 9 let Vyresetuj jeste router do tovarniho nastaveni. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. září 2015 9 let Zavolej na UPC, ze mas pravdepodobne zablokovany porty. Oni ti reknou, zes mel pravdepodobne vir a ty reknes, zes ho pravdepodobne odstranil a pak to bude ok
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.