Návštěvník loposos Odesláno 3. září 2015 Sdílet Odesláno 3. září 2015 Dobrý den. Už pár dnů mám problém s internetem. Nejde se připojit na žádný herní server. Brouzdání po webu funguje jak má. Zkoušel jsem měnit něco v nastavení routeru (chtěl jsem statickou IP adresu abych mohl vytvořit server, a pak jsem se hrabal v "range port fowarding") Samozřejmě že jsem hledal na internetu před tím než jsem sem napsal. Takže jsem udělal pár kroků co jsem našel. -čistil jsem registry -reinstaloval jsem PC -odinstaloval jsem VPN a proxy -restartoval jsem router -vrátil jsem nastavení IPV4 zpět jak bylo Ale stále nic. Děkuji za každou radu Max. router : cisco epc 3929 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 3. září 2015 Sdílet Odesláno 3. září 2015 Vyresetuj jeste router do tovarniho nastaveni. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. září 2015 Sdílet Odesláno 3. září 2015 To jsem zkoušel ale nic se nedělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 3. září 2015 Sdílet Odesláno 3. září 2015 Zavolej na UPC, ze mas pravdepodobne zablokovany porty. Oni ti reknou, zes mel pravdepodobne vir a ty reknes, zes ho pravdepodobne odstranil a pak to bude ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. září 2015 Sdílet Odesláno 3. září 2015 Hele já zkoušel změnit dynamickou IP na statickou a něco se stalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.