Návštěvník okkhs Odesláno 11. září 2015 Sdílet Odesláno 11. září 2015 No to je sice pěkné že mě UPC blokne kvůli viru,ale mohli by mě taky kontaktovat ne-udělali jsme to a to z důvodu toho a toho a já pak vím kde je zakopaná Dášenka a podle toho se zařídím.Ted vím prd.A že paní za telefonem nevěděla nechápu,proč tam teda je.To je klasické chování UPC už od dob co se u nás v Karviné UPC vyskytlo(zákazník až na posledním místě) Zpět k problému.Po přepnutí do bridge modu už networkinfo sice ukazuje že mám public IP,ale zase nejsou otevřené porty a v menu modemu už ted Port Forwarding nemám.Takže udělám následující,přeinstaluju systém v pc a pro jistotu znovu i v notebooku a budu zase volat tu paní co nic neví a uvidím co se stoho vyklube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 11. září 2015 Sdílet Odesláno 11. září 2015 Preinstalace je možnost a nebo se obraťte na fórum zabývající se odvirovaní PC (např. Http://Viry.cz ) a pak se z klasického call centra nechte přehodit na technickou podporu. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 11. září 2015 Sdílet Odesláno 11. září 2015 Zpět k problému.Po přepnutí do bridge modu už networkinfo sice ukazuje že mám public IP,ale zase nejsou otevřené porty a v menu modemu už ted Port Forwarding nemám. No když PC má veřejnou IP tak žádný Port Forwarding na modemu už nepotřebuješ, protože "všechny porty už jsou otevřené", pokud ještě nejsou otevřené porty a není chyba na straně UPC tak ti blockovalo nějaký firewall nebo Internet Security v Windowsu. Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník TSY Odesláno 11. září 2015 Sdílet Odesláno 11. září 2015 Jakmile mas public ip tak uz nic neoteviras uz to je vse otevrene a jsi aktiv. Uz je odpoved nademnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.