Návštěvník Thorn Odesláno 16. září 2015 Sdílet Odesláno 16. září 2015 Ahoj lidičkové, Zaznamenal jsem takový problém a netuším, jestli je chyba v SW, HW nebo v síti. Jde o to, že pokud mam konferenční hovor přes skype, výpadává mi v nepravidelných intervalech zvuk. Děje se mi to jen na síti UPC, takže doma. Když jsem v práci, tak je vše v pořádku. Máte s tím někdo zkušenost?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 16. září 2015 Sdílet Odesláno 16. září 2015 a počítač / notebook je to stejnej? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Thorn Odesláno 16. září 2015 Sdílet Odesláno 16. září 2015 Ahoj, jj mašina je stejná. Nevím ale ani jak to diagnostikovat, nemáte někdo info o nějakém šikovném udělátku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.