Návštěvník cajky Odesláno 18. září 2015 Sdílet Odesláno 18. září 2015 Ted jeste nejaka synchro. rychlost a rychlost TCP S tou wifi kartou, pokud by to zvysilo download, tak by to bylo uplne skvely. Sice si musim jeste nejakou chvili pockat, jelikoz ntb mam myslim jeste v zaruce, tak to nemuzu nikam dat, aby mi to tam vymenili. A si si jisty, ze kdyz vezmu tu drazsi, tak se mi ten download zvysi? Jakou rychlosti by to teoreticky mohlo svistet? Ciste po jeji instalaci, bez zmeny cehokoli s routerem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 18. září 2015 Sdílet Odesláno 18. září 2015 (upraveno) A pro pochopeni- co muze mit v ntb pritelkyne narozdil ode me, ze ji to jede rychleji nez mne? Prostě má v NB WiFi adaptér s podporou vyšších rychlostí. Jaký konkrétní model Macbooku s jakým datem výroby má? Upraveno 18. září 2015 uživatelem Návštěvník Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 18. září 2015 Sdílet Odesláno 18. září 2015 Dle toho jaké rychlosti dosahujete, máte na modemu nastavenu šířku kanálu 40 MHz. Asi nejjednodušší a nejlevnější by bylo si vyměnit v NTB WiFi kartu. Něco takového: https://www.alza.cz/pci-express-mini-karty/18854352.htm Pokud šasi notebooku na to nemá přípravu (dvě antétny) tak rychlejší adaptér (s podporou 2 x 2 : 2) do toho nedá, respektive dá, ale nebude mít kam zapojit druhý anténní vstup/výstup, takže to bude k ničemu. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 18. září 2015 Sdílet Odesláno 18. září 2015 Když se podíváte pozorněji na ty adaptéry, zjistíte, že mají všechny dva výstupy. Jeden pro BT a druhý pro WiFi. Nikdy jsem si v NTB nevšiml (a že jich pár do roka rozeberu), že by tam někde bylo nějak více antének. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 18. září 2015 Sdílet Odesláno 18. září 2015 Pokud 802.11n karta má specifikováno 300 Mbit/s tak musí být použity dva spatial streams a na to musí být zapojeny dvě antény. Prostě karta používá obě antény pro wifi a minimálně jednu z nich zároveň i pro Bluetooth, však je to obojí 2,4 GHz. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cajky Odesláno 18. září 2015 Sdílet Odesláno 18. září 2015 No to je pekny, dva lidi, kteri vypadaji, ze tomu oba rozumi, vi, o cem mluvi, tak kazdy ma jiny nazor. A jak potom tomu ma porozumet takovy lempl, jako jsem ja? To je pak neco, si vybrat, kdo tu pravdu ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 18. září 2015 Sdílet Odesláno 18. září 2015 Dle mě to, co píše xtonda se nevylučuje s tím, co jsem psal já jenom mi podával informace, které jsem nevěděl. Já přeci jen tomu HW tolik nehovím jako SW. Jinak servisy NTB značky lenovo má na starosti třeba autocont, možná by stačilo tam napsat či zavolat. Ale dle mě by fungovat mělo. Jinak přehled servisních partnerů lenova v ČR je zde: www.lenovo.cz/download/AWSP.pdf Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 18. září 2015 Sdílet Odesláno 18. září 2015 Jo, to jestli má dané šasi dvě antény pro fungování N300 Wifi poví pouze rozborka nebo servis. Pokud by tam takový adaptér šel dát, tak je to asi lepší řešení než to mít vražené v USB. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cajky Odesláno 18. září 2015 Sdílet Odesláno 18. září 2015 Kazdopadne vsem moc dekuji za trpelivost se mnou a za vsechny rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 19. září 2015 Sdílet Odesláno 19. září 2015 Není zač Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.