Návštěvník cajky Odesláno 19. září 2015 Sdílet Odesláno 19. září 2015 Dneska kouknu do kdy je zaruka a jakmile skonci, tak ihned mazu za "ajtakama" v praci, at mi reknou, jestli neco takoveho se tam da dat, abych mel rychlejsi internet. Si budu muset jeste rok pockat jsem myslel, ze ho mam dyl teda. Tak dnes mi to jede zatim down cca 42MB/s a stahuju cca 5.5MB/s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 19. září 2015 Sdílet Odesláno 19. září 2015 Nebo si můžeš koupit USB adaptér a použít ho, když budeš chtít něco rychle stáhnout. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 19. září 2015 Sdílet Odesláno 19. září 2015 To je snad levnější natáhnout kabel a pak ho zase smotat, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 19. září 2015 Sdílet Odesláno 19. září 2015 Ohledne zaruky - ztracis zaruku tam, kde to je plombovany. Uz se davno neresi to, ze si clovek zmenil hdd, pamet,.. Samozrejme pri dani do rma je lepsi tam dat puvodni komponenty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 19. září 2015 Sdílet Odesláno 19. září 2015 ... Tak dnes mi to jede zatim down cca 42MB/s a stahuju cca 5.5MB/s. Pokud ti to jede 42MB/s tak nevím co řešíř (pro upřesnění 42MB/s = 336 Mb/s), na 100Mb/s internetu od UPC celkem dobrá rychlost Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 20. září 2015 Sdílet Odesláno 20. září 2015 Standa:ze se vzdy najde nekdo, kdo dela ze sebe blbce je evidentni, ze si plete jefnotky a vysvetlovat rozdil mezi MB a Mb vicemene nema smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Thorn Odesláno 20. září 2015 Sdílet Odesláno 20. září 2015 Mb /s = Megabit /s MB /s = Megabyte /s http://www.jednotky.cz/datova-kapacita/ ... ?hodnota=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. září 2015 Sdílet Odesláno 22. září 2015 Ahoj, mám problém s rychlostí downloadu - jelo mi to cca 8Mbit down/4Mbit up na tarifu 40/4, tak jsem ve snaze vyřešit problém změnil tarif na nově nabízený 100/10 a teď mi všechny speedtestery ukazují 8/10, rychlost downloadu se nehnula ani o píď. Nesetkali jste se někdo pls se stejným problémem? Přes léto mi to jelo krásně rychle, ale teď se přes těch prokletých 8Mbit nemůžu dostat :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 22. září 2015 Sdílet Odesláno 22. září 2015 Jaký modem? Jaká síťovka? Měřeno přes Wi-Fi nebo kabelem? Měřil jste to přes SpeedTest nebo jste stahoval nějaký soubor např z uloz.to nebo z webshare ? Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. září 2015 Sdílet Odesláno 22. září 2015 Modem Ubee EVW3226, síťovka Intel 7260, jedu přes wifi, zkoušel jsem na rychlost.cz, na Lupě i ten speedtest na stránkách UPC, všude je výsledek stejný, 8 down/10 up. Zkoušel jsem i jiná zařízení (tablet, mobil) a klasické řešení vypnout zapnout modem a výsledek je stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.