Návštěvník evlo Odesláno 20. září 2015 Sdílet Odesláno 20. září 2015 Driv jsem si u jinych lidi co maj upc wifi a technicolor vsiml, ze jim funguje wlan naprosto traticky, moc jsem to neresil, ale ted jsem to tak zkusil pouzit a zas wlan tragicka, ale drat jede. Je to vlastnost u vsech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 20. září 2015 Sdílet Odesláno 20. září 2015 Me to jede normalne. V cem je problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník evlo Odesláno 20. září 2015 Sdílet Odesláno 20. září 2015 drzi pripojeni k siti, ale jede divne web Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 20. září 2015 Sdílet Odesláno 20. září 2015 Co si můžeme představit pod pojmem "jede divně web"? Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník evlo Odesláno 20. září 2015 Sdílet Odesláno 20. září 2015 nejede chvilku a pak zas jo v administraci modemu to pise vsude locked A je teda pravda, ze ten kabel jsem vyrabel sam a vysledek neni uplne jak jsem si predstavoval - vede husim krkem kde uz vedou 4 jine a v omko nemeli skladem, tak jsem to musel vzit z alzy ... a alza drat nebyl moc kompatibilni s alza F konektorem. Presto pri pripojeni kabelem nepozoruji tyto problemy. A ta wifi se chova stejne jako kdyz jsem ten modem potkal nekde jinde. Zaroven to muze byt valka s poskytovali obsahu, protoze pres drat lezu jinam nez pres wifi (youtube vs psn). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník evlo Odesláno 24. září 2015 Sdílet Odesláno 24. září 2015 je to fakt wifi - RDP jsem dnes potreboval pouzit a pres wifi nepouzitelne, pres drat jak po masle. Drive na mem routeru, kdyz jsem mel proste pripojeni bez modemu, nebyl s wifi zadny problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník evlo Odesláno 15. října 2015 Sdílet Odesláno 15. října 2015 Tak jsem to zkusil na vice zarizenich poradne a problem je i dostat se do administrace routeru, takze zas zuzo zarizeni od upc a budu muset resit koupi vlastniho apcka s routerem a nekde na aukru sehnat cisco modem, achjo. Ale zda se, zetim kabelem co jsem vyrobil to nebude. To, ze se to obcas restartuje je teda taky takove zajimave a nechapu proc to dela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 16. října 2015 Sdílet Odesláno 16. října 2015 Ten Technicolor se dá přepnout do režimu bridge a bude z něho čistej modem, takže žádný Cisco shánět nemusíš. A jestli se sám restartuje, tak reklamačka. Navíc pokud k tobě technik pojede, tak nejspíš změří i signál, abys měl jistotu, že to není kabeláží někde po cestě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník evlo Odesláno 16. října 2015 Sdílet Odesláno 16. října 2015 To vim, ze jde prepnout, ale uz tomu zarizeni po techto zkusenostech proste neverim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. října 2015 Sdílet Odesláno 18. října 2015 Já se Technicoloru taky trošku bál, ale je v pohodě. Přepl jsem ho do bridge módu a už jede 39 dní v kuse bez restartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.