Odesláno 20. září 2015 9 let Driv jsem si u jinych lidi co maj upc wifi a technicolor vsiml, ze jim funguje wlan naprosto traticky, moc jsem to neresil, ale ted jsem to tak zkusil pouzit a zas wlan tragicka, ale drat jede. Je to vlastnost u vsech?
Odesláno 20. září 2015 9 let Co si můžeme představit pod pojmem "jede divně web"? Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 20. září 2015 9 let nejede chvilku a pak zas jo v administraci modemu to pise vsude locked A je teda pravda, ze ten kabel jsem vyrabel sam a vysledek neni uplne jak jsem si predstavoval - vede husim krkem kde uz vedou 4 jine a v omko nemeli skladem, tak jsem to musel vzit z alzy ... a alza drat nebyl moc kompatibilni s alza F konektorem. Presto pri pripojeni kabelem nepozoruji tyto problemy. A ta wifi se chova stejne jako kdyz jsem ten modem potkal nekde jinde. Zaroven to muze byt valka s poskytovali obsahu, protoze pres drat lezu jinam nez pres wifi (youtube vs psn).
Odesláno 24. září 2015 9 let je to fakt wifi - RDP jsem dnes potreboval pouzit a pres wifi nepouzitelne, pres drat jak po masle. Drive na mem routeru, kdyz jsem mel proste pripojeni bez modemu, nebyl s wifi zadny problem.
Odesláno 15. října 2015 9 let Tak jsem to zkusil na vice zarizenich poradne a problem je i dostat se do administrace routeru, takze zas zuzo zarizeni od upc a budu muset resit koupi vlastniho apcka s routerem a nekde na aukru sehnat cisco modem, achjo. Ale zda se, zetim kabelem co jsem vyrobil to nebude. To, ze se to obcas restartuje je teda taky takove zajimave a nechapu proc to dela.
Odesláno 16. října 2015 9 let Ten Technicolor se dá přepnout do režimu bridge a bude z něho čistej modem, takže žádný Cisco shánět nemusíš. A jestli se sám restartuje, tak reklamačka. Navíc pokud k tobě technik pojede, tak nejspíš změří i signál, abys měl jistotu, že to není kabeláží někde po cestě.
Odesláno 16. října 2015 9 let To vim, ze jde prepnout, ale uz tomu zarizeni po techto zkusenostech proste neverim.
Odesláno 18. října 2015 9 let Já se Technicoloru taky trošku bál, ale je v pohodě. Přepl jsem ho do bridge módu a už jede 39 dní v kuse bez restartu.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.