Přejít na obsah

Zmena služby

Návštěvník anto

Doporučené příspěvky

Návštěvník anto

Zdravím vás.

Vec: Momentálne používam službu FIBER POWER 40+ za 467Kč (plus 70Kč za prenájom zariadenia) a chcel by som prejsť na vyššiu rýchlosť, pretože keď som otvoril web upc.cz tak som videl, že momentálne ponúkajú službu Internet 100+ za 429Kč. V podmienke je, že to musí byť nový zákazník.

Otázka: Aké možnosti navýšenie rýchlosti ako súčasný/stály zákazník mám? A za akú cenu? Je možné "ukončiť" súčasnú zmluvu a potom podpísať novú zmluvu ako nový zákazník, kvôli tej zvýhodnenej ponuke?

P.S: na portáli Moje UPC som sa dozvedel, že dňa 15.11.2015 mi končí vernostné obdobie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník TSY

Zdravím, od září UPC nabízí nové tarify, na 100 můžeš klidně přejít i jako stávající zákazník, cena bude taková jakou tam píšou - oproti 40Mbps je to cca o 50kč více.

Tím, že změníš služby věrnostní období se bude počítat od znovu. Stačí jim zavolat nebo napsat a říct co by jsi chtěl (mně převedli ze 120 na 200 během 5ti dnů).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...