Návštěvník anto Odesláno 22. září 2015 Sdílet Odesláno 22. září 2015 Zdravím vás. Vec: Momentálne používam službu FIBER POWER 40+ za 467Kč (plus 70Kč za prenájom zariadenia) a chcel by som prejsť na vyššiu rýchlosť, pretože keď som otvoril web upc.cz tak som videl, že momentálne ponúkajú službu Internet 100+ za 429Kč. V podmienke je, že to musí byť nový zákazník. Otázka: Aké možnosti navýšenie rýchlosti ako súčasný/stály zákazník mám? A za akú cenu? Je možné "ukončiť" súčasnú zmluvu a potom podpísať novú zmluvu ako nový zákazník, kvôli tej zvýhodnenej ponuke? P.S: na portáli Moje UPC som sa dozvedel, že dňa 15.11.2015 mi končí vernostné obdobie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 22. září 2015 Sdílet Odesláno 22. září 2015 Stačí zavolat/napsat do UPC a službu si změnit. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník TSY Odesláno 22. září 2015 Sdílet Odesláno 22. září 2015 Zdravím, od září UPC nabízí nové tarify, na 100 můžeš klidně přejít i jako stávající zákazník, cena bude taková jakou tam píšou - oproti 40Mbps je to cca o 50kč více. Tím, že změníš služby věrnostní období se bude počítat od znovu. Stačí jim zavolat nebo napsat a říct co by jsi chtěl (mně převedli ze 120 na 200 během 5ti dnů). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.