Návštěvník m1m1nk0 Odesláno 23. září 2015 Sdílet Odesláno 23. září 2015 Zdravím mám problém psal jsem sice na upc ale tak třeba mě tu někdo poradí dříve Asi před 4 hodinama byl v baráku technik byl v té skřínce dole kde jste připojeni nebo co tam je. Od té doby mi začal pískat wifi router asi po 2 hodinách co odešel , wifi mě vykopl a začalo to ... vypl jsem zapl jsem a po asi 1h30 min to udělal znovu nevíte čím by to mohlo být ? UPC cisco 3925 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 23. září 2015 Sdílet Odesláno 23. září 2015 viewtopic.php?f=1&t=3997&hilit=epc3925+p%C3%ADsk%C3%A1n%C3%AD&start=220#p72329 Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník m1m1nk0 Odesláno 23. září 2015 Sdílet Odesláno 23. září 2015 No nic kloudného tam napsáno není jen o kabelu ale boužel já nejsem připojen na kabelu ale na wifi . A řešení toho jsem taky nenašel ... Tudíš počkám na vyjádření UPC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 24. září 2015 Sdílet Odesláno 24. září 2015 Pokud modem píská, nebude to mít nic společného s návštěvou technika v domě. Rovnou do UPC volejte a objednejte si servis. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 24. září 2015 Sdílet Odesláno 24. září 2015 Bohuuzel tyhle modemy obcas piskaji, neda se s tim nic delat jedine vymenit. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.