Návštěvník tomt Odesláno 24. září 2015 Sdílet Odesláno 24. září 2015 Chci na HTC Desire (android gingerbread 2.3.3) spustit Wi - Free. Podle návodu stáhnu na kartu certifikát, a dále Nastavení -> Poloha a zabezpečení - > Instalace z SD karty ... a tady končím s hláškou "Na kartě SD nebyl nalezen žádný certifikát" 1. Zkoušel jsem vyměnit karty (3 různé), ale kartou to není. 2. Zkoušel jse mkartu vyjmout a bez ní to nejde. 3. Vyplnění formuláře pro technickou podporu nemá smysl to je kapitola sama pro sebe. 4. Návštěva 2 stánků UPC v obchoďáku - to my neumíme, nejme na to školeni (c oty lidi teda umí?) Poradíte prosím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 24. září 2015 Sdílet Odesláno 24. září 2015 1.) Kartou to opravdu nebude 2.) Překopírování do interního úložiště nepomůže? 3.) Ono asi nakonec nic moc jiného nezbude 4.) Jsou to zaměstnanci nějaké externí agentury, jejich úkolem je služby nabízet, nikoliv k nim poskytovat technickou podporu Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 24. září 2015 Sdílet Odesláno 24. září 2015 V Androidu 2.3.6 mně to fachá i bez certifikátu. Ten je v podstatě zbytečnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tomt Odesláno 24. září 2015 Sdílet Odesláno 24. září 2015 Děkuji, ach jo, už mne ta posedlost bezpečností také dostihla a donutila uvažovat jako d...la Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ssdmmaje Odesláno 19. října 2015 Sdílet Odesláno 19. října 2015 Ahoj, pro gingerbread je potreba certifikat prevest asi v ASCII, pod linuxem s prikazem: openssl x509 -inform der -in LGI_Root_CA.cer -out certificate.crt Ten mi pak sel nainstalovat a funguje to. Certifikat bych radsi pouzival, nevim jak tezke je postavit falesni Wi-Free Hotspot a posbirat username/heslo, asi moc ne, a pokud nepouzijes ten certifikat takovemu hotspotu sdelis heslo. Prikladam navod pro pripojeni pocitace s linuxem (Mint 17): Network Connections -> Wi-Fi -> Add Stahnout si nekam certifikat a vyplnit podle obrazku: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.