Přejít na obsah

Věrnostní období 24 mesicu?

Návštěvník Mrož

Doporučené příspěvky

Návštěvník Mrož

Zdravim panove, mam dotaz ohledne vernostniho obdobi. Pred par dny jsem tak v polovine vernostniho presel na novy balicek sluzeb s novym mediaboxem(cihlou). Neni to teda zadna slava, ale o to mi ted nejde. Zajima me, proc mam ted konec vernostniho az 9/2017. To je nove na 24 mesicu nebo co to ma byt? Vzdy bylo pouze 12 mesicu pokud se nepletu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim panove, mam dotaz ohledne vernostniho obdobi. Pred par dny jsem tak v polovine vernostniho presel na novy balicek sluzeb s novym mediaboxem(cihlou). Neni to teda zadna slava, ale o to mi ted nejde. Zajima me, proc mam ted konec vernostniho az 9/2017. To je nove na 24 mesicu nebo co to ma byt? Vzdy bylo pouze 12 mesicu pokud se nepletu.

máš tam napsáno 12+12 měsíců .Dostal jsi nabídku na Komplet + internet za zvýhodněnou cenu( cihlu jsi dostal zadarmo) Nebo se pletu??

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři

Davaji to ted vzdy na 24 mesicu, mam to uz tak z lonska. Vernostni obdobi davaji na 24 mesicu, smlouva je na 12 mesicu. Pokud ti nastaveni vyhovuje tak po roce to preskoci automaticky na dalsich 12 mesicu. Overoval sem to minuly tyden na UPC ptze nam konci prvni rok vernostniho a chci zde neco pozmenit. Takze se jen zeptam, tu nabidku mas za kolik? :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Mrož

Dobra, diky. Muzou se tady verejne psat nabidky? Ptam se, nevim.

Jeste dalsi vec je ta, ze jsem zatim ukrutne nespokojen s tou cihlou. dokonce premyslim o ukonceni celeho UPC. myslite, ze pripadne ted bych doplacel jen jeden mesic? To vernostni, co jsem mel doted kompletne zaniklo touto novou smlouvou?

Odkaz ke komentáři

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...