Odesláno 27. září 2015 9 let Tak nějak nechápu tvúj dotaz. Jadiné zařízení, které vysíla siť Wi-Free je modem od UPC. Pokud si kiupíš vlastní router tak tak tato síť byt nemůze. Proč se na to ptáš. Troch rozveď co od toho očekáváš. odeslano z MT pomocí Tapatalk Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 27. září 2015 9 let Tak nějak nechápu tvúj dotaz. Jadiné zařízení, které vysíla siť Wi-Free je modem od UPC. Pokud si kiupíš vlastní router tak tak tato síť byt nemůze. Proč se na to ptáš. Troch rozveď co od toho očekáváš. odeslano z MT pomocí Tapatalk On chce nějaký router, který má režim klient a podporuje zabezpečení 802.1x s EAP-PEAP - MSCHAPv2. Odpověď: Stačí nějaký router, do kterého se dá nahrat DD-WRT, třeba mám TP-Link 1043ND Upraveno 27. září 2015 9 let uživatelem Návštěvník Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice
Odesláno 27. září 2015 9 let Na to by mu měl stačit nějaký repeater. Zvětší se mu odezva, ale nic dalšího nemusí řešit Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 27. září 2015 9 let Na to by mu měl stačit nějaký repeater. Zvětší se mu odezva, ale nic dalšího nemusí řešit Ale i na repeateru taky se musí nastavit zabežpečení. Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice
Odesláno 27. září 2015 9 let To jsem něvěděl, protože to nikde nepotřebuju. Jen je mi divné, že si chce zesilovat místo svého signálu to Wi-Free Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 27. září 2015 9 let Standa, však on nikde nepíše nic o zesilování. Prostě z nějakého důvodu chce krabičku, která se jako klient připojí na Wi-Free a dál to z ní poleze přes Ethernet, někde se tomu taky říká media convertor, v segmentu výrobků pro domácí použití se to samostatně dneska už prakticky nevyskytuje, protože to často bývá prostě další režim u routerů a APček. A on se ptá jestli má někdo něco co umí klientský režim vyzkoušeno s WiFree. Já se obávám, že je to natolik menšinový požadavek, že tu těch referenci moc nebude. Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany
Odesláno 27. září 2015 9 let Nemám s ním osobní zkušenost, ale podle seznamů je DD-WRT (a i OpenWRT) podporováno i na daleko levnějším TP-LINK TL-WR740N. EDIT: Výrobci svá zařízení průběžně modifikují, poslední revize WR740N v5 podporována (zatím) není. Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany
Odesláno 28. září 2015 9 let thaischumi diky moc za info, pockam jestli se tu objevi jeste nejake dalsi konkretni tipy a potom si vyberustando prosim uz nereaguj jak si přeješ Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.