thaischumi Odesláno 8. října 2015 Sdílet Odesláno 8. října 2015 Může mi prosím někdo poradit s nastavením routeru RT-AC56U s DD-WRT pro připojení na UPC Wi-Free. Potřebuji nastavit zařízení tak, abych se připojil k UPC Wi-Free přes wi-fi např. 2,4GHz a přes 5GHz sdílel dál nebo sdílel alespoň přes rozhraní lan. Děkuji. Podle mě Wireless mode u 5 GHz rozhraní musí být Access point a Network configuration u 2,4GHz rohraní by mělo být Unbridged (dvoupásmový router nemám tak nevím přesně jestli to fungje). Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník virocop Odesláno 8. října 2015 Sdílet Odesláno 8. října 2015 Tak bohužel nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 9. října 2015 Sdílet Odesláno 9. října 2015 A dostal ten váš router alespoň IP adresu? Tam na screenshotech vidím 0.0.0.0 Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník virocop Odesláno 12. října 2015 Sdílet Odesláno 12. října 2015 Ani se nepřipojí. Podle mého nedojde k správnému ověření. Hledám chybu v nastavení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník adamekh Odesláno 16. září 2018 Sdílet Odesláno 16. září 2018 On 9/27/2015 at 11:05 PM, thaischumi napsal: On chce nějaký router, který má režim klient a podporuje zabezpečení 802.1x s EAP-PEAP - MSCHAPv2. Odpověď: Stačí nějaký router, do kterého se dá nahrat DD-WRT, třeba mám TP-Link 1043ND Není třeba přidat certifikát? Router se mi do té sítě nepřihlásí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 16. září 2018 Sdílet Odesláno 16. září 2018 Vykopals mrtvolu. Nevím, jestli to tady ještě někdo sleduje 🙂 Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 17. září 2018 Sdílet Odesláno 17. září 2018 Certifikát by neměl být nezbytně nutný, certifikát ověřuje pravost sítě. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.