Odesláno 17. února 2018 7 let V Brně pořád normálně funguje. Teď vyzkoušeno. Basic, Super Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno 17. února 2018 7 let Velká města budou vypnuta nakonec,okresní a menší města už off.Jedná se samozřejmě o analog televizní, rozhlasové programy na FM zůstávají. Basic, Super Super Základní, Family Compal CH7465 Brno
Odesláno 17. února 2018 7 let Ať si ten analog klidně vypnou Dneska se dá pořídit DVBT set top box za pár korun a jede se dál Problém je v tom že v dvb-t UPC nevysílá regionální vysílání České televize, které v analogu naopak funguje, takže tady bych prosil to nějak dořešit. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 18. února 2018 7 let Mě jde o princip, mohli to říct včas. A ne až 5 dní po vypnutí. Asi počítají s tím, že se s nimi nikdo soudit nebude. Ale v našem elektru byl nápor lidí, po pár dnech bez příjmu televize všechny vykoupili. (říkali prodavači, že takový nápor lidí zažili po vypnutí analogu v pozemním vysílání, taky to nechávali na poslední chvíli.) Už mě s nimi dochází trpělivost, nechám doběhnout smlouvu a pak UPC zruším. Než abych čekal co vyvedou příště. Re: Tomus dvb-C UPC - má můj region: JHTV, JIHOČESKÁ. dvb-T UPC - ZAK, POLAR. u České televize jsem to nezkoumal. Zatím mi žádný technik neodpověděl, jak to spojit do jednoho seznamu programů, tak i nadále budu muset přehazovat seznamy programů na fleškách.
Odesláno 18. února 2018 7 let před 9 hodinami, Honza B napsal: Velká města budou vypnuta nakonec,okresní a menší města už off.Jedná se samozřejmě o analog televizní, rozhlasové programy na FM zůstávají. takový Most analog pořád hraje.Obraz máznutý . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 21. března 2018 7 let Mám internet 30+ a TV Start přes DVB-T. Dnes mi volal chlápek z UPC s tím, že se bude DVB-T vypínat a mám přejít na DVB-C + pronájem CA modulu či STB. Nabídka zněla že doživotně (to už tady jednou bylo ;-)) bych platil za TV Klasik 80 Kč (+ pronájem či koupě přístroje). Zdvořile jsem nabídku odmítl s tím, že se na televizi skoro nedívám. Ke konci byl chlápek až nepříjemný. Máte někdo informace, zda se bude DVB-T opravdu u UPC vypínat před rokem 2020? Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava
Odesláno 21. března 2018 7 let Není to tak dávno, co mi na dotaz jak to bude s jejich DVB-T, co chystají s plánovaným ukončením vysílání v roce 2021 v DVB-T a jestli budou přecházet na DVB-T2 oficiálně odpověděli, že sami neví a že je to ještě daleko. Že by se chystali předčasně ukončit samotné DVB-T, o tom v jejich odpovědi nepadlo ani slovo. Takže těžko říct, jestli se ledy pohly, nebo jestli je to jen nějaký obchodní nátlak, aby člověk přešel na placenou TV službu. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 21. března 2018 7 let Tady na fóru jsem zachytil jedině info o postupném (a definitivním) vypínání analogu v jednotlivých oblastech, o čemž UPC údajně informuje formou dopisu/emailu.
Odesláno 21. března 2018 7 let Tady se ale nejedná o analog, ale o DVB-T, což je rozdíl. Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava
Odesláno 21. března 2018 7 let Nepovídej ... Připouštím, že jsem druhou část poskytnuté informace zamlčel (ponechal k domyšlení), tedˇ to tedy na četné žádosti napravuju: 31 minutes ago, Retiree napsal: Tady na fóru jsem zachytil jedině info o postupném (a definitivním) vypínání analogu v jednotlivých oblastech, o čemž UPC údajně informuje formou dopisu/emailu. , o rušení DVB-T zatím nikde ani zmínka.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.