Přejít na obsah

Falešně znějící zvuk ČT1

Doporučené příspěvky

Návštěvník siwi32

Dobrá otázka, zdá se :-D Zvuk jsem ručně přenastavil z automatické volby na MPEG a zatím to vypadá, že problém je vyřešen. Budu to ještě nějaký čas sledovat, ale zatím zvuk už nekolísá.

• po měsíci...
Návštěvník natalek

Mám stejný problém u více programů.....na rady typu " pokud to nepomůže je vadná televize" jsem už alergický...každoročně pořizovat nový mobil, nový PC, nový ntb, nový tablet, novou lednici, atd. atd

...sorry za OT, @jollysm, pomohla výměna karty?

• po 4 týdnech...
Návštěvník natalek

Já LED TV - LG 42LA620S-ZA....

jsou tam volby bypass a nějaké zpožďování zvuku, ale to nepomáhá.

Teď to zase několik dní je v pořádku, tak nevím....

• po měsících...
Návštěvník PeteM

Také u mě se objevuje tento problém...

zejména u Nova HD apod. TV mám 42LA640S. Technik z UPC mi sdělil, že u nich problém není. Na reakci LG čekám...je vtipné, že se tento problém objevil přesně po skončení záruční doby. Našel někdo řešení?? Pomůže třeba využití set-top-boxu namísto CA modulu??

Návštěvník PeteM

Pavel m

Technik z UPC mi říkal, že to testovali na Samsungu a prý nic...už je podezřívám, že lžou...co je tedy urgovat, ať to prověří podrobněji...myslel jsem, že je to problém jen LG s využitím CA modulu, ale očividně to tak není...

Návštěvník ludekfilm

Netuším jaký zvukový projev vlastně popisujete jako kolísavý. Mě osobně vadí a to na většině programů, že zvuk je při zprávách "bez výšek" (tj zastřený jako za dekou) zatímco reklamy mají většinou zvuk mnohem lepší-věrnější. Sice teď už reklamy zvukově tolik úrovní "nevyskakují", ale rozdíl mezi hlasitostmi filmů atd mezi stanicemi je pořád otřesný a přesahuje 8 dB (odhad podle info z receiveru). Dalším zvukovým nedostatkem pro mne jsou prakticky žádné prostorové složky u Dolby zvukových stop, na rozdíl pokud si stejný film přehrajete z DVD či ztažený z Internetu (např. z Ulož to atd).

Návštěvník PeteM

Jedná se o to, že zvuk je prostě falešný (falešné tóny), zejména při reklamních znělkách apod. Je to asi stejné, jako když někdo zpívá falešně...prostě to rve uši a musíte to přepnout na SD verzi kanálu, na které se tento problém téměř nevyskytuje...děje se to i při sledování sportovních přenosů (Nova Sport HD apod.), kdy během přenosu hraje třeba nějaká hudba v hale (občas pomůže vysunout a zasunout CA modul - rozdíl je hned znát, ale nemá to trvalý účinek).

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...