Odesláno 19. dubna 2016 8 let Máte pravdu, ty znělky na reklamu jsou zvukově otřesné. Možná je tohle způsobeno různými "upravovači dynamik" resp jejich špatným nastavením, tak jako tomu je u FM vysílání, které se kvalitou nedá srovnávat s obdobím před těmito "udělátky". Kdyby té reklamy a upoutávek bylo méně, tak by jejich nekvalita tolik nedráždila, mě ale víc vadí nedostatky pořadů a filmů (jak jsem je dříve uvedl). Doplním jen nesrozumitelné "šišlající" nebo šeptající dialogy v některých detektivkách na ČT a to nemluvím o rozmazaném a vybledlém obrazu (jako za závojem), jestli tohle je záměr autora scénáře?
Odesláno 26. října 2016 8 let To kolísání výšky tónu, které lze popsat jako mechanické přibržďování starých cívkových a kazetových magnetofonů je jedna věc. Někdy to na mě působí jako snaha vyrovnávat synchronizaci mezi obrazem a zvukem - to se projevuje tak, že aktér otevře ústa později nebo dříve, nežli z nich vyjde zvuk. Druhá věc je ta rozdílná úroveň zvuků u filmů. Napadá mě, že s filmem je dodáno několik stop zvuku: mluvení, zvuky ruchy, atd. Český dabing nahradí stopu zvukovou, tu mluvící. Ostatní zůstanou, A je věcí toho kdo to mixuje, jaký nastaví poměr hlasitostí těchto stop. Je to dobře poznat u CZ dabingu, když najednou herec zpívá píseň v originále, tedy svým hlasem. Ale je to jen moje spekulace! Třetí věc je hlasitost a kvalita zvuku reklam, jedině vypínat zvuk, nebo přepnout kanál.
Odesláno 31. ledna 2017 8 let Pánové, tu záhadu s falešným zvukem nevyřešíte. Dělá to na různých typech TV značky LG ( plazma, Led TV ).Projevilo se to nějaké aktualizaci. Znám nejméně tři lidi co mají stejní problém. LG hraje mrtvého brouka, po zavolání na infolinku vás budou nutit prověřit všechny vstupy a tunery a provést set zvuku. Pak vám řeknou že to budou řešit , že zavolají ale budete čekat marně. Na stránkách LG můžete zadat problém do dotazníku, dokonce je tam už i řádek - falešný zvuk. Byl jsem se zeptat v servisu, chtějí tv do servisu, možná se bude měnit základní deska. Jenom aby po opravě neproběhla aktualizace softwéru a nebdu mít stejný problém.
Odesláno 25. března 2017 8 let hm... já to vyřeším výpovědí služeb UPC, těch důvodů je samozřejmě více...a toto je jeden z nich.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.