Návštěvník mipo Odesláno 30. září 2015 Sdílet Odesláno 30. září 2015 Mám BD přehravač LG, který umí přehrávat mediální soubory z wi fi serverů DLNA. Mimo toho umožňuje přehrávat i soubory Weather, pi**ssa a YouTube ze sítě. Donedávna vše běželo bez problémů, ale nedávno jsem zjistil, že se přehravač připojí bez problémů k DLNA z mého PC a k serverům Weather a pi**ssa na siti. Při pokusu o přehrání jakéhokoliv souboru z YouTube se pouze objeví hlášení o možném přetížení sítě. Nepamatuji se přesně, od kdy tento problém nastal, protože jsem připojení k YT využíval jen málokdy, takže nevím, zda to souvisí s tím, že mi UPC vyměnil stávající modem Cisco za TC7200, nebo zda se nějak změnily podmínky YT. Máte někdo nějakou radu, jak službu YT znovu zprovoznit? V nastavení modemu jsem již vyzkoušel vše, co bylo možné. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 30. září 2015 Sdílet Odesláno 30. září 2015 http://diit.cz/clanek/youtube-od-dubna- ... h-smart-tv ? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 30. září 2015 Sdílet Odesláno 30. září 2015 Díky, tahle zpráva mi ušla. Takže je to opět o penězích jako zákony o povinném používání zimních pneumatik, obnově lékárniček v povinné výbavě atd. atd. Naštěstí mi ta nedostupnost YT žíly netrhá. Hlavně, že vím, že mám přístroje v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.