Odesláno 27. října 2015 9 let Řešení Nemyslí se spíše stanice Das Erste? Ten je pak v Analogu na frekvenci 238,25 (S12) resp. na 535,25 (K29) v Teplicích. A v DVB-C v Muxu společně s ZDF, ZAK, V1 a 3 Sat na 650. Viz. download/seznam_muxu.htm Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 27. října 2015 9 let No, Das Erste je ARD, ne? 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 27. října 2015 9 let Pánové díky za objasnění. Trochu jsem ujel, zapomněl jsem..., ARD mám ještě v paměti z dávnějších dob DVB-C. Běžně nesleduju. Omlouvám se za zmateční post.
Odesláno 27. října 2015 9 let No, Das Erste je ARD, ne? Ne, Das Erste je televizní kanál, ARD je televizní společnost/provozovatel, jako u nás např. Prima - FTV Prima, Nova - CET 21, atd. Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice
Odesláno 4. listopadu 2015 9 let LM je vysílána na ZDF, tak jsem si přepnul telku z STV1 a zítra si přepnu mobil z O2 na vodafone.Je to jejich boj.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.