Návštěvník romandolce Odesláno 4. října 2015 Sdílet Odesláno 4. října 2015 Dobrý den chci se vás zeptat zda jde nějak z tohoto routeru udělat wifi přestěhoval jsem se a nemám dosah kabelového připojení.Myslím to tak,že to nějak propojím se svým routerem od jiné společnosti šlo by to nebo mě od upc router je k ničemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 4. října 2015 Sdílet Odesláno 4. října 2015 Ten router prodas v klidu za litr a koupis si obyc router, ktery ti prinese mnohem vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník romandolce Odesláno 4. října 2015 Sdílet Odesláno 4. října 2015 Takze ho nepouziju ,aby jsem nejak propojil se stavajicim routerem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 4. října 2015 Sdílet Odesláno 4. října 2015 Prakticky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 4. října 2015 Sdílet Odesláno 4. října 2015 Takze ho nepouziju ,aby jsem nejak propojil se stavajicim routerem? Není jak ho propojit vstup má jen na koaxiální kabel. Navíc by jste musel najít a nainstalovat úplně jiný firmware. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník single Odesláno 5. října 2015 Sdílet Odesláno 5. října 2015 Libovolný port LAN na Technicoloru se propojí s libovolným LAN na prvním routeru. IP adresy obou zařízení je vhodné nastavit do stejného adresního rozsahu. V provozu k vidění u mě doma. Ovšem varianta prodat a koupit jiný má taky něco do sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník romandolce Odesláno 5. října 2015 Sdílet Odesláno 5. října 2015 Poslední příspěvek jsem nepochopil takže by to šlo nějak udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 5. října 2015 Sdílet Odesláno 5. října 2015 To znamena ze z toho modmeu ma spise tak switch a ne router protoze ty, 4 porty jsou lan a ne WAN. Ne routr s nej udelat nejde nebo ne bez vetsiho zasahu jako nahrani nejakeho jineho frimware. Jestli nepotrenbujes skuz spise prodat a koupti normalni a nebo ho si nech treba v budoucu pouzijes. Novej routr zaklad koupis za par stokorun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 5. října 2015 Sdílet Odesláno 5. října 2015 On z toho router ale dělat nechce, router má od poskytovatele, takže mu stačí wifi AP. Jde to jak píše single, tedy propojit LAN porty routeru a Technicoloru, jen je potřeba ještě vypnout na Technicoloru DHCP aby nekolidovalo s DHCP v routeru. Ale vzhledem ke kvalitám wifi na Technicoloru bych si radši koupil něco jiného. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník single Odesláno 5. října 2015 Sdílet Odesláno 5. října 2015 Než jsem stačil napsat odpověď, xtonda to popsal dokonale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.