Návštěvník Mrož Odesláno 12. října 2015 Sdílet Odesláno 12. října 2015 Zdravim, Poprosil bych zkusene o vysvetleni problemu. Mam doma CA modul od UPC. Kdysi jsem ho koupil od firmy Lica. UPC mi zapujcilo k modulu kartu. Vse v pohode fungovalo. Ted po letech jsem kartu vratil a modul prodal. Problem je v tom, ze mi kupujici pise, ze mu CA modul UPC nechce sparovat a ze mu pisou, ze to nelze. V cem je problem? Opravdu to nejde? Jenom upresnim, ze je to CA MODUL asi 3 roky stary. Neni to ten novejsi CA+. Pokud budu kupujicimu penize vracet, tak by byl modul na prodej, pokud by nekomu k necemu byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 12. října 2015 Sdílet Odesláno 12. října 2015 Dobrý den, Zjistěte si číslo modulu, který jste prodal a poptejte se na Live chatu. Případně mohou vést danou kartu od UPC jako nevrácenou nebo jako aktivní. Nebo si tam zavolejte a prověřte si to sám. Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 12. října 2015 Sdílet Odesláno 12. října 2015 To tak vypadá, že to ještě nemají vyřazený ze systému na původního usera a nemůžou to tedy spárovat userovi jinýmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mrož Odesláno 12. října 2015 Sdílet Odesláno 12. října 2015 Dobra,dobra, zkusim primo UPC. Ten puvodni user jsem ja a je pravda, ze jsem jen vratil kartu a ohledne modulu nic neresil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 12. října 2015 Sdílet Odesláno 12. října 2015 Jestliže je modul skutečně odkoupený, nebyl nikdy problém k němu dostat novou kartu, spárovat ji s modulem a užívat. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mrož Odesláno 13. října 2015 Sdílet Odesláno 13. října 2015 Ano i na facebooku mi odepsali, ze se to da urcite do poradku, ze s tim neni problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.