Odesláno 20. října 2015 9 let O deseti tisících klientech se dá úspěšně pochybovat. A zeptám se opačně z pohledu obchodu, co by měla kabelová televize z toho, že ti umožní v jejich zařízení přehrávání všeho možného co nepochází z jejich PLACENÉ nabídky? Tím neobhajuji nefunkčnost a nesmyslné fungování stávající "vlajkové lodi"
Odesláno 20. října 2015 9 let Měla by z toho přísun klientů, kterým by nabídla něco co nikdo jiný na trhu nenabízí s vysokou přidanou hodnotou. Když se podíváte na reklamy a akce UPC, v posledních 10 letech, tak nejsou zaměřeny na nic jiného než na nové zákazníky, takže mám dojem, že právě o růst klientské základny jim jde. Bohužel se o ten růst pokouší poslední půlrok se zařízením, které nemá ani některé TV funkce obvyklé u stb před 10 lety a s mizerným, nevyladěným firmwarem. A já tvrdím, že kdyby místo toho nabídli to co jsem psal výše, tak že teď budou mít zákazníků víc než mají po rozjetí "akce Horizon".
Odesláno 22. prosince 2015 9 let Moji milí opravdu není možné používat firemní Set Top boxy ani od UPC, ale ani od O2 jako přehrávač svých videí pomocí USB a ani jinak, USB dokonce nesmí být ani terminál z PC, nebo do PC, nebo notebooku atd! Bohužel jim v tom zabraňuje licenční ujednání - proklatá autorská práva. Nemohou za to. Jak z toho ven? Takže pro fandy 3D projektorů: STB - výstup HDMI, + multimediální cube s několika vstupy HDMI (pro STB, PC a kdovíco ještě příjde) (UPC atd. které mají HDMI výstup a 5.1 nebo 6.1 optický výstup audio), 6+1audio systém s optickým audio vstupem, projektor s HDMI vstupem a je vymalováno. CCA na 3 roky, pokud vám vydrží napájecí zdroje hardware. (Asijské kondenzátory jsou nepřekonatelně nekvalitní ), Śikovný opravář vám je vymění a ejhle nové vydrží i 10 let Asi tak. Pěkné vánoce přeje Miloš Morávek - MIDISERVIS
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.