Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Také jste někdo zaznamenal, že zřejmě ode dneška (nevím, zda natrvalo nebo zda je to jen dočasné) bylo ZDF v analogu na 5. pozici nahrazeno kanálem Arte? Děje se mi to analogové kabelové TV, která je zdarma k internetu od UPC. Pro mne tedy špatná zpráva, pokud by to mělo vytrvat.

Domnívám se, že to může souviset s dnešním večerním přímým přenosem zápasu Ligy mistrů na ZDF, který by jinak zřejmě museli začerňovat, tak místo tho pustili Arte.

Myslíte si, že tam zase vráti ZDF nebo už nechají natrvalo Arte (pokud do toho někdo vidíte "zevnitř")?

A nevšimli jste si, jestli už při posledním vysílání Ligy mistrů na ZDF ve ST 30.9. začerňovali (v tomto analogu)? Noční repríza tehdy po půlnoci bežela normálně, ale přímý přenos jsem nestihl...

Díky

Odesláno

ZDF v analogu jede bez problémů, dokonce není ani blokováno vysíláni LM na rozdil od DVB-C.

Odesláno

Já tam mám taky Arte

• Premium
  • -
  • Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Kolín
Odesláno

Asi záleží na lokalitě.. Tady v Teplicích jede vse jak má

Odesláno

A nechytáš to v Teplicích z Německa?

• Premium
  • -
  • Sport
  • Kolín
Odesláno

2Mrzic:

To jsem si jist že ne.. STA u nás v paneláku není již x let. Navíc ZDF snad už ani analog z Dresdenu nevysílá pokud vím.

Asi UPC už analog považuje za minoritní, tak se ani neobtěžuje se tím zabývat .. ne že by mi to vadilo zrovna v tomhle případě :)

Odesláno

Ok. ;-) Já musím koukat na stream přes net, sice kvalita naprd, ale alespoň něco

• Premium
  • -
  • Sport
  • Kolín
Odesláno

Hodně to tu pište, ať si toho všimne někdo z O2 a budete mít po žížalkách ;)

Tak prý v Praze a okolí jede Arte, aby nebylo jen černo.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Brüx
Odesláno

Stejně mi celá tahle akce "blokování" přijde mimo mísu, obzvlášť když ZDF jede z Astry na satu a to do celý střední Evropy FTA (nekódovaně). Ale to by bylo na jinou diskusi.

Kdo chce zdroj si najde :)

Odesláno
Já tam mám taky Arte

A jaká je Vaše lokalita? Já jsem Praha 4 Pankrác.

Asi opravdu V Praze dali Arte místo ZDF.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague