Návštěvník Sibstr Odesláno 24. října 2015 Sdílet Odesláno 24. října 2015 Potřeboval bych připojit SmartTV SONY KDL-42W706B k internetu přes UPC Wifi free, abych rozchodil HbbTV, ale prostě se mi to nedaří. Televize správně detekuje UPC Wifi free, nicméně zadat lze pouze heslo, na uživatelské jméno se nezeptá a při připojování to hodí chybu. Už jste někdo řešil tento problém? Nějaký nápad jak to rozchodit? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 24. října 2015 Sdílet Odesláno 24. října 2015 Je potřeba aby vaše televize podporovala zabezpečení 802.1x PEAP +MSCHAPV2. Jinak připojit do UPC Wi-free nelze. Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 25. října 2015 Sdílet Odesláno 25. října 2015 Kdyby mu to fungovalo, tak nepotřebuje Wi-Free, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 25. října 2015 Sdílet Odesláno 25. října 2015 Normálně přes modem na UPC ti to funguje? Kdyby mu to fungovalo, tak nepotřebuje Wi-Free, ne? Přesně tak, on asi nemá doma UPC, dostal heslo na Wi-free od někoho z rodiny a chce přípojit na sousedovu wifi Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Sibstr Odesláno 3. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Je to tak, že doma mám UPC a na můj účet bych chtěl připojit televizi u dědy, který má sice UPC, ale bez internetu, protože ve svém věku ho nevyužije. Nicméně jsem mu chtěl rozchodit HbbTV přes WiFi free od UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.